Scroll Top
Lunchroom La Reine

Geniet van een verrukkelijk ontbijt of een smakelijke lunch in onze gastvrije lunchroom, gelegen in het bruisende hart van het schilderachtige Vlissingen. Stap binnen en laat u verwennen met onze selectie van vers handgesneden desembrood, rijkelijk belegd met een uitgebreid scala aan heerlijke opties. Maar dat is nog niet alles; we verwelkomen u ook graag om te proeven van onze overheerlijke warme gerechten, vers bereid in onze keuken.

Onze keuken is doordrenkt met ambachtelijk vakmanschap en wij hebben oog voor de hoogste kwaliteit en de meest verfijnde smaakbeleving. U kunt dagelijks bij ons terecht tussen 9.00 uur en 18.00 uur (op zondagen zijn we gesloten, behalve op koopzondagen) om te genieten van de warme Zeeuwse gastvrijheid, omgeven door een bijzonder sfeervolle ambiance die u betovert.

Of u nu in de stemming bent voor een uitgebreid ontbijt om uw dag goed te beginnen of een heerlijke lunch om uw smaakpapillen te verwennen, onze lunchroom is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten te midden van de gezellige drukte van Vlissingen. We nodigen u van harte uit om langs te komen en een onvergetelijke culinaire ervaring te beleven.

Kortom, uw culinaire avontuur begint hier. Kom genieten van het beste wat Vlissingen te bieden heeft in onze warme en gastvrije lunchroom. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen en uw smaakpapillen te verwennen.

Nieuws gerelateerd aan Lunchcafé La Reine

Openingstijden

maandag9:00 - 17:30
dinsdag9:00 - 17:30
woensdag9:00 - 17:30
donderdag9:00 - 17:30
vrijdag9:00 - 17:30
zaterdag9:00 - 17:30
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Lange Zelke 19
4381 EW Vlissingen
Telefoon:
0118-419404
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters