Scroll Top
M2 Makelaars

Als je op zoek bent naar een actieve makelaar die in deze markt de allerbeste deal voor je er uit wilt slepen, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Onze jarenlange ervaring zorgt voor een vlekkeloos aan- of verkooptraject waarbij we altijd maar één doel voor ogen hebben: de beste deal voor onze opdrachtgever er uit halen!

M2 Makelaars is gevestigd in Vlissingen, Goes en Terneuzen. Daarmee hebben we nagenoeg geheel Zeeland als werkgebied.

Wij zijn gespecialiseerd in wonen. Bij ons dus geen winkels, kantoren of bedrijfsgebouwen. Wij houden van wonen, van de emotie die er bij komt kijken en van de mensen die op zoek zijn naar hun droomhuis, of juist de woning waar ze jaren met plezier gewoond hebben, willen overdragen aan de volgende bewoner. Dus voor hulp bij het kopen van een huis en het verkopen van een huis staan wij voor je klaar. En ook een degelijk en 100% geaccepteerd taxatierapport (uiteraard uitsluitend van een woning) stellen wij graag voor je op.

Een enthousiast team van jonge geesten staat voor je klaar. Elke vestiging heeft zijn eigen makelaar(s) met ondersteuning van een team binnendienstmedewerkers. Wij zijn bereikbaar van 9.00 uur ‘s ochtends tot 23.00 uur ‘s avonds. 7 dagen per week. Overdag via telefoon, whatsapp en mail. Overdag én ‘s avonds én in het weekend via de chat op onze website.

Nieuws gerelateerd aan M2 Makelaars

Openingstijden

maandag9:00 - 17:30
dinsdag9:00 - 17:30
woensdag9:00 - 17:30
donderdag9:00 - 17:30
vrijdag9:00 - 17:30
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Let op: in verband met het Coronavirus kunnen de openingstijden van deze locatie afwijken.

Adres:
Paul Krugerstraat 9
4382 MA Vlissingen
Telefoon:
0118-442200
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters