Scroll Top

..

Mart’s Tweewielers

Het verwezenlijken van mijn eigen bedrijf is altijd een langgekoesterde droom geweest. Na het voltooien van mijn opleiding tot fietstechnicus, heb ik resoluut besloten om die droom werkelijkheid te maken. Het was een spannende stap, maar ik moet bekennen dat ik er ontzettend van geniet!

Nu kan ik elke dag doen wat ik het allerliefste doe: werken met fietsen. Mijn werk biedt me een boeiende variatie, variërend van het assembleren van nieuwe fietsen tot het uitvoeren van onderhoud en het adviseren van klanten. Deze diversiteit spreekt me enorm aan en houdt me continu uitgedaagd.

Opzetten van een bedrijf

Bij het opzetten van mijn eigen bedrijf had ik een helder doel voor ogen: mijn passie voor fietsen combineren met professionele service. Dat is precies wat ik doe, en ik vind het geweldig om mijn klanten te helpen bij het realiseren van hun fietsdromen. Het plezier en de voldoening die ik haal uit dit werk zijn onbetaalbaar.

Mijn bedrijf is nog in de opbouwfase, maar ik ben vastberaden om het verder te ontwikkelen en uit te breiden. Ik ben ervan overtuigd dat mijn toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid me zal helpen bij het bereiken van succes in de wereld van fietsen. Samen met mijn klanten wil ik blijven groeien en streven naar de best mogelijke fietservaring.

Nieuws gerelateerd aan Mart’s Tweewielers

Openingstijden

maandag9:00 - 17:00
dinsdagGesloten
woensdag9:00 - 17:30
donderdag9:00 - 17:30
vrijdagGesloten
zaterdag9:00 - 17:00
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Handelsweg 25
4387 PC Vlissingen
Telefoon:
06-27428084
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters