Scroll Top
Medisol B.V.

2004. Het jaar waarin wij zijn begonnen met de verkoop van AED’s in Nederland. Vanaf het begin direct met een sterke focus op het geven van goed advies. De oprichters van ons bedrijf hadden jarenlang gewerkt als hulpverlener bij de ambulancedienst. En veel ervaring opgedaan met AED’s; dat kwam prima van pas!

De wereld is onze klant

Inmiddels hebben wij webshops in bijna 20 landen in Europa. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk specialisten in hun vak. Resellers en consumenten zijn onze klanten. Zij bestellen van over de hele wereld. De producten worden geleverd vanuit ons distributiecentrum in Vlissingen, Nederland.

Saving Lives

In 2025 heeft iedereen in Europa binnen 6 minuten een AED tot z’n beschikking. Dat is ons doel; onze ambitie. En niet alleen van ons, de tientallen enthousiaste medewerkers van Medisol met passie voor hun vak. Ook ons uitgebreide resellersnetwerk speelt daarin een grote rol. En natuurlijk de consument, verenigingen, overheden, sportclubs … Allemaal met een doel; Europa hart-veilig maken!

Het DNA van Medisol

Wij hebben een ruim assortiment AED’s en andere reanimatie-producten. Wij hebben webshops die overzichtelijk en intuïtief zijn. Onze customer service medewerker is een professional en is native speaker.

Waardevol voor onze klanten

Wij verkopen AED’s en gerelateerde reanimatieproducten aan consumenten en resellers. Voor een concurrerende prijs. Wij geven goed, onpartijdig en deskundig advies. Bij ons krijg je na elke inzet gratis nieuwe elektroden. Dat maakt ons uniek.

Nieuws gerelateerd aan Medisol B.V.

Openingstijden

maandag8:00 - 17:00
dinsdag8:00 - 17:00
woensdag8:00 - 17:00
donderdag8:00 - 17:00
vrijdag8:00 - 17:00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Mercuriusweg 12
4382 NC Vlissingen
Telefoon:
0118-620074
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters