Scroll Top
New York Pizza

De enige echte New York style pizza bestel je bij New York Pizza. Al sinds 1993 bezorgen wij de echte New York pizza bij jou aan de deur. Pizza’s uit New York kenmerken zich door de medium dikke korst die knapperig is en tegelijkertijd toch een bite heeft. Dit combineren wij met smaakvolle tomatensaus, verse mozzarella en natuurlijk de heerlijkste toppings, van traditioneel tot de beste variaties. Bij ons kun je altijd de pizza bestellen die perfect bij jouw smaak past en ben je verzekerd van de meest verse ingrediënten. Je kunt bij New York Pizza ook terecht voor de heerlijkste pasta’s, burgers, salades en desserts.

Bij New York Pizza draait alles om smaak. Met een passie voor het creëren van overheerlijke pizza’s is New York Pizza een begrip geworden in de wereld van de Italiaanse lekkernij. Wat begon als een bescheiden pizzakiosk in Nederland, groeide al snel uit tot een nationale favoriet voor liefhebbers van kwaliteitspizza’s.

Authentieke Smaak, Verse Ingrediënten

Wat New York Pizza onderscheidt, is de toewijding aan kwaliteit. Elke pizza is samengesteld met de beste ingrediënten om de authentieke smaak van New York naar jouw tafel te brengen. De knapperige korst, rijkelijk belegd met de fijnste kaas en verse toppings, zorgt voor een smaakbeleving die je keer op keer wilt ervaren. Of je nu een klassieke Margherita verkiest of gaat voor een gedurfde BBQ Chicken, elke hap is een reis naar de levendige straten van New York.

Nieuws gerelateerd aan New York Pizza

Openingstijden

maandag16:00 - 22:00
dinsdag16:00 - 22:00
woensdag16:00 - 22:00
donderdag16:00 - 22:00
vrijdag16:00 - 22:00
zaterdag16:00 - 22:00
zondag16:00 - 22:00

Let op: in verband met het Coronavirus kunnen de openingstijden van deze locatie afwijken.

Adres:
Aagje Dekenstraat 3
4381 RM Vlissingen
Telefoon:
0118-226002
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters