Scroll Top
Frituur Keizersbolwerk, Café Hoppit, Shell Ritthem, Autohandel G. Poppe, Cedars of Lebanon Bakery & Sweets, Holiday Campers Zeeland, Binnen- en buitenhavens
New Yorker

Bij Kledingwinkel New Yorker Vlissingen zetten we ons in om dé plek te zijn waar u heen gaat voor de nieuwste mode en stijlvolle kleding. Of u nu een specifieke outfit in gedachten heeft of gewoon zin hebt in een ontspannen dagje winkelen, wij verwelkomen u graag in onze winkel met open armen. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers staan klaar om u te begroeten en u te assisteren bij al uw winkelbehoeften.

Bij Kledingwinkel New Yorker Vlissingen bent u verzekerd van een uitnodigende en comfortabele omgeving waarin u de nieuwste modetrends kunt ontdekken. We kijken er vol enthousiasme naar uit om u te helpen bij het tot leven brengen van uw persoonlijke stijl en het samenstellen van de perfecte outfits die passen bij uw smaak en voorkeuren.

Onze ruime selectie kleding en accessoires biedt voor ieder wat wils, of u nu op zoek bent naar casual, zakelijke, feestelijke of sportieve kleding. We hebben een breed scala aan maten en stijlen, zodat iedereen bij ons kan slagen, ongeacht uw voorkeuren.

De kledingwinkel

Bij Kledingwinkel New Yorker Vlissingen gaat het niet alleen om kleding; het gaat ook om de ervaring. We hechten waarde aan uw tevredenheid en streven ernaar uw winkelbezoek bij ons zo aangenaam mogelijk te maken. We staan altijd voor u klaar om u te voorzien van persoonlijk advies en tips om uw stijl te verfijnen.

Dus waar wacht u nog op? Kom langs bij Kledingwinkel New Yorker Vlissingen en laat ons u begeleiden bij het ontdekken van de laatste modetrends en het versterken van uw stijlvolle uitstraling. Wij kunnen niet wachten om u te verwelkomen en u te helpen bij uw modeavontuur.

Nieuws gerelateerd aan New Yorker

Openingstijden

maandag12:00 - 18:00
dinsdag9:30 - 17:30
woensdag9:30 - 17:30
donderdag9:30 - 17:30
vrijdag9:30 - 21:00
zaterdag9:30 - 17:00
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken.

Adres:
Lange Zelke 10
4381 GA Vlissingen
Telefoon:
0118-415454
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters