Scroll Top
Frituur Keizersbolwerk, Café Hoppit, Shell Ritthem, Autohandel G. Poppe, Cedars of Lebanon Bakery & Sweets, Holiday Campers Zeeland, Binnen- en buitenhavens
Nieuw China Garden

Bij Nieuw China Garden bent u van harte welkom om te genieten van een gastronomische reis door de rijke Chinese keuken. Onze toewijding aan gastvrijheid, heerlijke gerechten en een ontspannen ambiance zorgt ervoor dat uw diner bij ons een onvergetelijke ervaring wordt. Of u nu al jarenlang een liefhebber bent van de Chinese keuken of gewoon iets nieuws wilt proberen, wij nodigen u uit om samen met ons op ontdekkingstocht te gaan.

Onze Menukaart

Onze menukaart is zorgvuldig samengesteld en biedt een uitgebreide selectie van gerechten die de diverse culinaire tradities van China weerspiegelen. Van verrukkelijke dim sum tot smaakvolle noedelgerechten en de verfijnde smaak van Pekingeend, ons aanbod is gevarieerd en voor ieder wat wils. Onze ervaren chef-koks bereiden elk gerecht met liefde en verse ingrediënten, zodat uw smaakpapillen verwend worden.

Bij Nieuw China Garden staan we ook open voor speciale dieetwensen. Als u bepaalde eetvoorkeuren of voedselallergieën heeft, aarzel dan niet om dit aan ons door te geven. Wij doen ons uiterste best om aan uw wensen te voldoen en bieden heerlijke vegetarische en veganistische opties die de moeite waard zijn.

Wij geloven dat een goede maaltijd meer is dan alleen voedsel; het is een ervaring die de zintuigen prikkelt en herinneringen creëert. Bij Nieuw China Garden nodigen we u uit om samen met ons te genieten van de magie van de Chinese keuken en een onvergetelijke avond te beleven. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen en u te laten genieten van de smaken van China in een warme en gastvrije omgeving. Tot snel!

Nieuws gerelateerd aan Nieuw China Garden

Openingstijden

maandag16:00 - 21:30
dinsdag16:00 - 21:30
woensdag16:00 - 21:30
donderdag16:00 - 21:30
vrijdag12:00 - 21:30
zaterdag12:00 - 21:30
zondag12:00 - 21:30

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Badhuisstraat 6
4381 LS Vlissingen
Telefoon:
0118-415555
Informatie:
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters