Scroll Top
NurseOClock

Bij NurseOClock begrijpen we het belang van comfortabele en functionele medische kleding en accessoires voor professionals in de gezondheidszorg. Onze missie is om hoogwaardige producten aan te bieden die niet alleen aan de eisen van de medische wereld voldoen, maar ook comfort en stijl toevoegen aan het dagelijks leven van zorgverleners. In deze tekst nemen we u mee op een reis door onze winkel en ontdekt u waarom NurseOClock de ideale bestemming is voor iedereen in de medische sector.

Onze brede selectie van medische kleding en accessoires biedt opties voor zowel mannen als vrouwen. Of u nu op zoek bent naar stijlvolle uniformen, duurzame schoenen, trendy horloges of praktische medische instrumenten, NurseOClock heeft het allemaal. Onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd om aan de specifieke behoeften van medisch personeel te voldoen, terwijl ze er ook voor zorgen dat u er professioneel en eigentijds uitziet.

Wat wij bieden

Bij NurseOClock begrijpen we dat medische professionals vaak lange en veeleisende uren werken, en daarom bieden we producten die comfortabel zijn en lang meegaan. Onze medische uniformen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen met aandacht voor detail, zodat u de hele dag comfortabel kunt werken. Bovendien bieden onze schoenen en horloges de ondersteuning en duurzaamheid die u nodig hebt in uw veeleisende omgeving.

Wil je een product bekijken of passen dan kan dat uiteraard in onze showroom. De showroom is iedere vrijdag geopend van 10:00 – 16:00 uur. Langskomen op een andere dag of tijd kan ook, maar maak hiervoor wel even een afspraak via ons contactformulier.

Nieuws gerelateerd aan NurseOClock

Openingstijden

maandag9:00 - 17:00
dinsdag9:00 - 17:00
woensdag9:00 - 17:00
donderdag9:00 - 17:00
vrijdag9:00 - 17:00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Productweg 19
4387 PG Vlissingen
Telefoon:
085-8883000
Informatie:
info@nurseoclock.nl
www.nurseoclock.nl
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters