Scroll Top
Op & Top Zij
Op & Top Zij

Gestart in een bescheiden vestiging aan de Walstraat, is OP & TOP ZIJ inmiddels getransformeerd tot een aanzienlijke winkel. Met een royale oppervlakte van 240 vierkante meter biedt deze zaak een uitgebreide selectie aan modieuze kledingstukken en heeft het een prominente positie veroverd in de Zeeuwse modewereld en daarbuiten.

Neem rustig de tijd om door onze schappen te bladeren en laat je aangenaam verrassen door onze diverse merkencollectie, variërend van ultiem vrouwelijk tot elegant met een vleugje stoerheid.

Onze Collecties

Elke collectie wordt persoonlijk door Carla ingekocht, waarbij ze de nadruk legt op de laatste trends, comfort en de meest geliefde pasvormen. Kun je iets specifieks niet vinden? Aarzel niet om het ons te vertellen, en we gaan graag voor je op zoek.

Bovendien vernieuwen we onze collecties bijna wekelijks, zodat we ervoor zorgen dat er voor iedere smaak en voorkeur iets te ontdekken valt. In de steeds veranderende wereld van de mode blijven we up-to-date, zodat jij altijd kunt kiezen uit de nieuwste en meest verfijnde stijlen.

Met een ruim aanbod aan kwaliteitskleding, deskundig geselecteerd door Carla zelf, is OP & TOP ZIJ dé bestemming voor modebewuste klanten in Zeeland en ver daarbuiten. Of je nu op zoek bent naar een tijdloze klassieker of een eigentijdse trend, bij ons vind je ongetwijfeld iets dat aan je wensen voldoet. Onze toewijding aan het bieden van stijlvolle en hoogwaardige kleding maakt van OP & TOP ZIJ een essentiële speler in de regionale modewereld.

Nieuws gerelateerd aan Op & Top Zij

Openingstijden

maandag13:00 - 17:30
dinsdag9:30 - 17:30
woensdag9:30 - 17:30
donderdag9:30 - 17:30
vrijdag9:30 - 17:30
zaterdag9:30 - 17:00
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken.

Adres:
Lange Zelke 54
4381 GA Vlissingen
Telefoon:
0118-411558
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters