Scroll Top
Winkelcentrum, Open Pandendag, Bruisende binnenstad, Winkels
Open Pandendag

Op dinsdag 19 juli vindt de primeur plaats van de allereerste Open Panden Dag voor ondernemers in het hart van Vlissingen, hier in Zeeland. Deze unieke gelegenheid stelt ondernemers in staat zich te oriënteren op zakelijke mogelijkheden binnen het centrum van Vlissingen.

Ondernemers die nieuwsgierig zijn, kunnen op dinsdagmiddag tussen 14.00 uur en 17.00 uur, of ‘s avonds tussen 18.00 uur en 20.00 uur, vrijblijvend beschikbare bedrijfsruimtes bezichtigen zonder vooraf een afspraak te maken. In elk pand is er een vertegenwoordiger aanwezig die de ondernemers van gedetailleerde informatie over het pand kan voorzien.

Een Gezamenlijk Initiatief

De Open Panden Dag is een gezamenlijk initiatief van de Vlissingse Ondernemers Centrale, vastgoedeigenaren en de gemeente van Vlissingen, met als doel de leegstand in Vlissingen te bestrijden. Deze gezamenlijke inspanning heeft tot doel om toekomstige ondernemers met bruisende ideeën of ondernemers die overwegen te verhuizen, de gelegenheid te bieden om op een laagdrempelige manier panden te verkennen zonder vooraf een afspraak te hoeven maken.

Deze baanbrekende actie is bedacht als een proactieve maatregel om de bedrijvigheid te stimuleren en de levendigheid van het centrum te bevorderen, terwijl er tegelijkertijd een antwoord wordt geboden op de uitdaging van de leegstaande panden in Vlissingen. De Open Panden Dag belooft een inspirerende gelegenheid te worden voor ondernemers die op zoek zijn naar nieuwe perspectieven binnen het bruisende zakencentrum van Vlissingen.

Informatie:

Wil je meer informatie over de Open Pandendag?

jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters