Scroll Top
Pokélovers

Onze Pokébowls en burrito rolls zijn werkelijk een culinaire ervaring die je nog nooit eerder hebt beleefd. Het is een feest voor je zintuigen, waarbij we de perfecte combinatie van visuele aantrekkingskracht en heerlijke smaken bieden, met liefde bereid met de meest verse ingrediënten. Bij elke hap proef je onze toewijding aan kwaliteit en onze zorgvuldige samenstelling van Pokébowls die je smaakpapillen doen dansen.

Bovendien is duurzaamheid een integraal onderdeel van ons kook- en verpakkingsproces. We koesteren het milieu en streven ernaar om onze impact op de planeet te minimaliseren. We gebruiken verantwoorde bronnen voor onze ingrediënten en verpakkingen, en we zorgen ervoor dat onze bedrijfspraktijken zo milieuvriendelijk mogelijk zijn.

Voor iedereen wat wils!

Of je nu een liefhebber bent van traditionele Pokébowls of liever de avontuurlijke smaken van onze burrito rolls wilt ontdekken, bij ons ben je verzekerd van een onvergetelijke smaakbeleving. We nodigen je uit om de magie van onze Pokébowls te ontdekken en de zorgvuldig samengestelde ingrediënten te proeven die samen een harmonieuze symfonie van smaken vormen. Kom bij ons langs en laat je betoveren door de wereld van ongeëvenaarde Pokébowls en burrito rolls.

Nieuws gerelateerd aan Pokélovers

Openingstijden

maandagGesloten
dinsdagGesloten
woensdagGesloten
donderdag11:30 - 19:30
vrijdag11:30 - 19:30
zaterdag11:30 - 19:30
zondag10:30 - 19:30

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Gildeweg 16-02
4383 NK Vlissingen
Telefoon:
06-40971516
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters