Scroll Top
Primera

Voor onze gewaardeerde klanten zijn wij de vertrouwde winkel in de buurt met een uitzonderlijke en veelzijdige selectie van producten en diensten, of je nu op zoek bent naar iets voor jezelf of simpelweg snel een boodschap wilt doen. Bij Primera vind je een uitgebreid assortiment, variërend van wenskaarten en postzegels tot tijdschriften, boeken, dagbladen, tabaksproducten, Staatsloterij- en Lotto-loten, beltegoed, cadeaukaarten, toegangskaarten voor diverse evenementen, kantoorbenodigdheden en cartridges voor je printer. Ons doel is om altijd een persoonlijke, gezellige en behulpzame ervaring te bieden.

Wanneer je onze winkel bezoekt, ontdek je een unieke combinatie van kwaliteitsproducten en handige diensten, alles onder één dak. Of je nu een verjaardagskaart zoekt om iemand te feliciteren, de nieuwste bestseller wilt oppikken, je geluk wilt beproeven met een loterijticket, of gewoon snel een pakje sigaretten nodig hebt, Primera heeft het allemaal.

Blijf in Contact

Daarnaast zijn we er ook voor degenen die onderweg zijn en behoefte hebben aan beltegoed om in contact te blijven, of voor degenen die een speciaal cadeau willen geven en de keuze willen hebben uit diverse cadeaukaarten. Bovendien bieden we een handige selectie kantoorartikelen voor degenen die efficiënt willen werken, evenals cartridges voor printers, zodat je thuis of op kantoor kunt blijven printen.

Bij Primera draait het allemaal om jouw gemak en tevredenheid. Onze vriendelijke medewerkers staan altijd klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste producten en het verlenen van de best mogelijke service. Kom vandaag nog langs bij Primera en ervaar de warme en persoonlijke sfeer van onze buurtwinkel.

Nieuws gerelateerd aan Primera

Openingstijden

maandag9:00 - 18:00
dinsdag9:00 - 18:00
woensdag9:00 - 18:00
donderdag9:00 - 18:00
vrijdag9:00 - 20:00
zaterdag9:00 - 17:30
zondag12:00 - 16:00

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Lange Zelke 2
4381 GA Vlissingen
Telefoon:
0118-417960
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters