Scroll Top
Promopolitan

Promopolitan is het Zeeuwse allround uitzendbureau uit Vlissingen. Het bedrijf is opgericht in 2010 en heeft inmiddels vele jaren ervaring in het werken in de uitzendbranche. De kracht van het bedrijf is, dat zij snel kunnen handelen op de aanvragen van de opdrachtgevers. Toen het bedrijf in 2010 begon lag de focus vooral op het inzetten van studenten in de horecabranche, hostess- en promotiediensten.

Inmiddels is Promopolitan uitgegroeid tot een allround uitzendbureau en zijn zij actief in vele verschillende branches. Naast de studenten die zij leveren, zijn zij ook druk bezig om voor fulltime en parttimejobs de geschikte kandidaten te vinden.

In samenwerking met vele Zeeuwse ondernemers werkt het grote personeelsbestand van meer dan 250 Nederlandse en internationale medewerkers, op vele verschillende locaties, van Film by the Sea in Vlissingen tot de strandpaviljoens aan de mooie Zeeuwse kust.

Daarnaast wilt Promopolitan bewust bezig zijn met het milieu door de CO2-uitstoot te verminderen. Daarom wordt er geprobeerd om de medewerkers zoveel mogelijk de fiets te laten pakken. Lukt dit niet? Dan is er de optie om gebruik te maken van de samenwerking met Goodmoovs, zij hebben elektrische auto’s ter beschikking om op locatie te komen.

Nieuws gerelateerd aan Promopolitan

Openingstijden

maandag9:00 - 17:00
dinsdag9:00 - 17:00
woensdag9:00 - 17:00
donderdag9:00 - 17:00
vrijdag9:00 - 17:00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Beursstraat 41
4381 CC Vlissingen
Telefoon:
0118-414026
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters