Scroll Top
Rays Boutique

Ray’s Boutique heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot het jaar 1986, toen het zijn eerste winkeldeuren opende in de pittoreske Zeeuwse badplaats Vlissingen. De oorspronkelijke vestiging, genaamd de trendshop X Ray, bevond zich in de bruisende St. Jacobsstraat. Gedurende vele jaren bloeide de winkel, en uiteindelijk verhuisde ze naar een ruimer pand in dezelfde straat. Het was daar dat de naam veranderde naar Ray’s Boutique, maar het voornaamste doel bleef onveranderd: een gevarieerde selectie van kleding, accessoires en schoenen van gerenommeerde merken aanbieden, waaronder Dickies, Carhartt, Levi’s, DC, Etnies, Kronstadt, Nike, Obey, Caterpillar, Dr. Martens, Timberland, Relco London, en vele anderen.

Platen

Naast de modieuze collectie biedt Ray’s Boutique ook een prachtige verzameling vintage vinyl in de vorm van zowel langspeelplaten (lp’s) als singles. Met maar liefst 1500 verschillende titels op voorraad en voortdurend nieuwe aanvoer, kunnen muziekliefhebbers hun hart ophalen aan een uitgebreide selectie van genres, variërend van rock en jazz tot hiphop en blues, en nog veel meer.

Het is deze combinatie van stijlvolle kleding en muzikale schatten die Ray’s Boutique tot een geliefde bestemming maakt voor shoppers en verzamelaars in Vlissingen en ver daarbuiten. De winkel heeft zichzelf door de jaren heen bewezen als een waar juweeltje in de lokale winkelscene en blijft klanten verwelkomen met zijn uitgebreide assortiment en historische charme. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste mode of een zeldzame plaat, Ray’s Boutique heeft voor ieder wat wils. Het is een plaats waar traditie en eigentijdse trends samenkomen, en waar elke bezoek een ontdekkingsreis wordt langs de stijlvolle geschiedenis van de mode en muziek.

Nieuws gerelateerd aan Rays Boutique

Openingstijden

maandag12:00 - 17:30
dinsdag10:00 - 17:30
woensdag10:00 - 17:30
donderdag10:00 - 17:30
vrijdag10:00 - 17:30
zaterdag10:00 - 17:30
zondag12:00 - 17:00

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken.

Adres:
Sint Jacobsstraat 31
4381 EK Vlissingen
Telefoon:
0118-412377
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters