Scroll Top
Frituur Keizersbolwerk, Café Hoppit, Shell Ritthem, Autohandel G. Poppe, Cedars of Lebanon Bakery & Sweets, Holiday Campers Zeeland, Binnen- en buitenhavens
Repair Direct

Bij Repair Direct Vlissingen begrijpen we als geen ander hoe essentieel jouw smartphone is in jouw dagelijkse leven. Of het nu gaat om werkgerelateerde taken, het onderhouden van contact met vrienden en familie, of gewoon even ontspannen met je favoriete apps en media, een goed functionerende telefoon is van onmiskenbaar belang. Daarom staan wij altijd paraat om jouw te ondersteunen op het moment dat jouw telefoon enige problemen ondervindt. Onze telefoonwinkel in het hart van Vlissingen is de ultieme bestemming voor snelle, betrouwbare, en bovendien betaalbare reparaties van smartphones van diverse toonaangevende merken.

Bij Repair Direct Vlissingen zijn we trots op onze toegewijde technici die uitblinken in het oplossen van een breed scala aan telefoonproblemen. Of het nu gaat om gebarsten schermen, levensduur van de batterij, knoppen die niet meer reageren, softwareproblemen, of andere hardwareproblemen, we hebben de expertise en de ervaring om deze problemen snel en efficiënt aan te pakken. Wij begrijpen dat je niet lang zonder jouw smartphone kunt, en daarom bieden we snelle reparatieservices die je kostbare tijd besparen.

Wat wij gebruiken

Bovendien gebruiken we alleen hoogwaardige onderdelen bij onze reparaties om ervoor te zorgen dat jouw telefoon weer in optimale staat verkeert. Onze tarieven zijn concurrerend en transparant, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Bij Repair Direct Vlissingen streven we naar 100% klanttevredenheid, en we doen er alles aan om jouw telefoon zo snel mogelijk weer in jouw handen te hebben.

Dus, als jouw smartphone problemen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of gewoon langs te komen in onze winkel in Vlissingen. Wij staan klaar om jou te helpen en jouw telefoon weer tot leven te brengen, want wij begrijpen dat jouw wereld niet kan wachten.

Nieuws gerelateerd aan Repair Direct

Openingstijden

maandagGesloten
dinsdag10:00 - 17:00
woensdag10:00 - 17:00
donderdag10:00 - 17:00
vrijdag10:00 - 20:00
zaterdag12:00 - 17:00
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Walstraat 72
4381 GE Vlissingen
Telefoon:
0118-853182
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters