Scroll Top
Restaurant Sofra

Sofra is een woord dat je in verschillende talen tegenkomt, en het heeft uiteenlopende betekenissen. In het Portugees verwijst het naar lijden, terwijl in het Turks het een tafel betekent, maar niet zomaar een tafel. Een Sofra is eigenlijk een lage tafel, een soort dienblad waar mensen aan kunnen eten.

Bij Sofra in Vlissingen kun je echter gewoon genieten van een maaltijd aan je eigen eettafel en het eten bij jou thuis laten bezorgen. Dit doen we al meer dan 25 jaar voor alle inwoners van Vlissingen en zelfs daarbuiten.

Sofra in Vlissingen bedient niet alleen de stad zelf, maar strekt zich zelfs uit tot Oost-Souburg. Ons restaurant is dagelijks geopend vanaf vijf uur ‘s avonds, zodat je op elk moment van de week kunt genieten van onze heerlijke gerechten.

Wat wij bieden

Onze menukaart biedt een ruime selectie van smakelijke gerechten, van traditionele Turkse specialiteiten tot internationale favorieten. Of je nu zin hebt in een sappige kebab, een verse salade of een hartige stoofpot, we hebben voor elk wat wils.

Daarnaast hechten we veel waarde aan kwaliteit en service. Ons team van toegewijde koks en bezorgers zorgt ervoor dat je maaltijd met zorg wordt bereid en snel bij jou wordt afgeleverd, zodat je er in alle comfort van kunt genieten.

Kortom, bij Sofra in Vlissingen kun je genieten van een culinair avontuur in je eigen huis, met een diversiteit aan gerechten die aan al je smaakpapillen tegemoetkomen. Kom en ontdek zelf waarom we al meer dan een kwart eeuw gewaardeerd worden door onze gewaardeerde klanten in Vlissingen en omstreken.

Nieuws gerelateerd aan Restaurant Sofra

Openingstijden

maandag12:00 - 22:00
dinsdag12:00 - 22:00
woensdag12:00 - 22:00
donderdag12:00 - 22:00
vrijdag12:00 - 22:00
zaterdag12:00 - 22:00
zondag12:00 - 22:00

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken.

Adres:
Aagje Dekenstraat 4-6
4381 RZ Vlissingen
Telefoon:
0118-415905
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters