Scroll Top
Restaurant Waterfront

In de warme, ontspannen ambiance van Restaurant Waterfront zult u zich direct op uw gemak voelen. Het restaurant verwelkomt gasten met open armen en biedt een uitgebreide menukaart die maar liefst drie keer per jaar verandert, en een even gevarieerd uitzicht op toplocatie.

Tijdens de zomermaanden, wanneer u plaatsneemt op het zwevende terras of een van de andere twee buitenterrassen, kunt u genieten van een sfeervolle bijeenkomst met vrienden, familie of collega’s onder het genot van verfrissende drankjes en smakelijke hapjes. Hier kunt u getuige zijn van adembenemende zonsondergangen die de lucht in vuur en vlam zetten, terwijl schepen bijna binnen handbereik voorbij glijden, wat zorgt voor een spectaculair schouwspel.

Ook op stormachtige dagen is Restaurant Waterfront een uitstekende plek om te vertoeven. De serre biedt een panoramisch uitzicht op de woeste golven en de grootste schepen die moedig de elementen trotseren, waardoor u een unieke beleving krijgt van de kracht van de zee.

Wat Waterfront echt onderscheidt, is de Zeeuwse passie en gastvrijheid die naadloos samensmelten met betaalbare gerechten die zowel jong als oud aanspreken. De culinaire ervaring wordt hier gecombineerd met de charme van de Zeeuwse kust, en dat maakt Restaurant Waterfront tot een favoriete bestemming voor eenieder die op zoek is naar heerlijk eten en een prachtig uitzicht op elk moment van het jaar. Het is de plek waar warmte, smaak en gastvrijheid samenkomen voor een onvergetelijke ervaring.

Nieuws gerelateerd aan Restaurant Waterfront

Openingstijden

maandag10:00 - 21:00
dinsdag10:00 - 21:00
woensdag10:00 - 21:00
donderdag10:00 - 21:00
vrijdag10:00 - 21:00
zaterdag10:00 - 21:00
zondag10:00 - 21:00

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Boulevard Bankert 108 A
4382 AC Vlissingen
Telefoon:
0118-415555
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters