Scroll Top
Roose Tweewielers

Bij Roose staat de kwaliteit van service hoog in het vaandel, en dit principe strekt zich uit tot een verscheidenheid aan aspecten. Onze toewijding aan service komt tot uiting, niet alleen bij de aankoop van nieuwe tweewielers, maar ook wanneer u besluit uw gebruikte fiets aan ons toe te vertrouwen, en uiteraard als u behoefte heeft aan deskundige reparaties voor uw geliefde tweewieler.

Daarnaast presenteren wij met trots een uitgebreid assortiment accessoires, zorgvuldig samengesteld om aan al uw fietsbehoeften te voldoen. Of het nu gaat om comfortabele zadels, krachtige verlichting, handige fietstassen of andere onmisbare fietsbenodigdheden, we hebben alles wat u nodig heeft om uw fietstocht nog aangenamer te maken. Bovendien beschikken wij over een moderne, goed uitgeruste werkplaats waar onze bekwame technici zich wijden aan het onderhouden en repareren van uw fiets, zodat u altijd met vertrouwen en veiligheid kunt fietsen, waar u ook heen wilt.

Alles Garant

Roose Tweewielers staat garant voor hoogwaardige service en is uw betrouwbare keuze voor alles wat met fietsen te maken heeft. En vergeet niet dat onze toewijding aan kwaliteit en deskundigheid niet beperkt blijft tot fietsen alleen – wij bieden ook professionele schaatsslijpdiensten, zodat u kunt genieten van soepele en snelle schaatstochten, klaar om het ijs te veroveren.

Met onze passie voor fietsen, toewijding aan servicekwaliteit en uitgebreide aanbod aan accessoires, streven we ernaar om u te ondersteunen in al uw fiets- en schaatsavonturen, zodat u altijd kunt gaan en staan waar u maar wilt, met vertrouwen in Roose Tweewielers als uw partner op deze opwindende reis.

Nieuws gerelateerd aan Roose Tweewielers

Openingstijden

maandagGesloten
dinsdag8:00 - 17:30
woensdag8:00 - 17:30
donderdag8:00 - 17:30
vrijdag8:00 - 17:30
zaterdag8:00 - 16:30
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Badhuisstraat 19
4381 LM Vlissingen
Telefoon:
0118-412084
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters