Scroll Top
Schinkel de Weerd Makelaardij

Bij Schinkel de Weerd staat een toegewijd en flexibel team van experts klaar, met een onwrikbare focus op klanttevredenheid. Onze benadering is persoonlijk, onze bereikbaarheid uitstekend en onze werkwijze eigentijds, waardoor u zich absoluut als een gewaardeerde klant zult voelen. Wij streven naar het beste resultaat door gebruik te maken van een doordachte combinatie van verkoopkanalen.

Bij Schinkel de Weerd laten we geen enkele kans onbenut. Zelfs ‘s avonds en op zaterdag staan onze makelaars klaar om woningbezichtigingen te begeleiden voor potentiële kopers. Een gesprek over de verkoop van uw woning in de avonduren is eveneens mogelijk. Wij passen ons aan uw agenda aan.

Specialisten

Onze specialisten hebben diepgaande kennis van de vastgoedmarkt en zijn altijd up-to-date met de laatste ontwikkelingen. Dit stelt ons in staat om een strategie te ontwikkelen die perfect aansluit bij uw specifieke behoeften en doelen. Wij begrijpen dat elke situatie uniek is, en daarom bieden wij maatwerkoplossingen om het maximale uit uw vastgoedtransactie te halen.

Bij Schinkel de Weerd gaan we verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Wij bouwen langdurige relaties op met onze klanten en blijven betrokken, zelfs nadat de transactie is voltooid. Onze toewijding aan klanttevredenheid gaat hand in hand met onze inzet voor voortdurende verbetering en innovatie in de vastgoedsector. Wij zijn trots op ons vermogen om uw vastgoeddromen te verwezenlijken en blijven ernaar streven om te excelleren in alles wat we doen.

Schinkel de Weerd is uw betrouwbare partner in vastgoed, klaar om u te begeleiden in elke stap van uw reis, van het eerste contact tot lang daarna. Wij beloven een service die verder gaat dan uw verwachtingen, omdat uw tevredenheid onze hoogste prioriteit is.

Nieuws gerelateerd aan Schinkel de Weerd Makelaardij

Openingstijden

maandag8:30 - 17:00
dinsdag8:30 - 17:00
woensdag8:30 - 17:00
donderdag8:30 - 17:00
vrijdag8:30 - 17:00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Kanaalstraat 41
4388 BK Oost-Souburg
Telefoon:
0118-460300
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters