Scroll Top
Seaside Cafe De Punt

Seaside Café De Punt, gelegen aan de prachtige kust van Vlissingen, nodigt u uit voor een onvergetelijke ervaring aan zee. Met een informele, maar gastvrije sfeer, is dit café de perfecte plek om te ontspannen, te genieten van heerlijke gerechten en te genieten van adembenemende uitzichten. Ontdek waarom Café De Punt een favoriete bestemming is voor zowel de lokale bevolking als toeristen.

Café De Punt is meer dan alleen een café; het is een welkome oase voor zowel lokale bewoners als toeristen. Het vriendelijke personeel staat altijd voor je klaar en zorgt ervoor dat je je meteen thuis voelt. Of je nu langskomt voor een snelle lunch, een romantisch diner bij zonsondergang, of gewoon een kopje koffie, hier ben je altijd welkom.

Conclusie

Kortom, Seaside Café De Punt in Vlissingen is de perfecte bestemming voor iedereen die op zoek is naar een smakelijke ervaring in een prachtige omgeving. Kom langs en geniet van de culinaire geneugten en ontspanning die dit café te bieden heeft. Ervaar zelf de magie van deze bijzondere plek aan de zee, en je zult begrijpen waarom het zo geliefd is bij zowel de lokale bevolking als bezoekers.

Nieuws gerelateerd aan Seaside Cafe De Punt

Openingstijden

maandagGesloten
dinsdagGesloten
woensdag11:00 - 19:00
donderdag11:00 - 19:00
vrijdag11:00 - 19:00
zaterdag11:00 - 19:00
zondag11:00 - 19:00

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Piet Heinkade 95
4381 NH Vlissingen
Telefoon:
0118 225 459
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters