Scroll Top

Sinterklaas

& het het mondkapjes mysterie 

Helaas moeten de kleintjes dit jaar genoegen nemen met slechts een gevulde schoen, aangezien Sinterklaas geen traditionele intocht kan organiseren. Maar voor het Politieteam Walcheren vormt deze uitdaging een bron van optimale inspiratie. Een episch verhaal ontvouwt zich met boefjes vol frustratie.

Ook dit jaar wagen de schurken een poging om het grote boek van Sinterklaas te stelen. Het lijkt de boeven echt niets te schelen dat ze daarmee het geliefde kinderfeest verstoren!

Gelukkig steken verschillende disciplines binnen de politie daar een stokje voor. Sinterklaas zet deze schurken op het verkeerde spoor, en met doortastend optreden houden de dienders het grote boek veilig uit handen van de boosdoeners. Het Politieteam Walcheren staat paraat om de vrede van het Sinterklaasfeest te bewaren en ervoor te zorgen dat de kinderen ongestoord van hun cadeautjes kunnen genieten.

De speurtocht naar de boefjes leidt door smalle steegjes en over donkere pleinen, maar het team laat zich niet uit het veld slaan. Met vastberadenheid en teamwork slagen ze erin om de plannen van de boeven te dwarsbomen. Het verhaal krijgt een positieve wending wanneer de boeven uiteindelijk worden overmeesterd en in de zak van Zwarte Piet belanden.

Zo, ondanks de afwezigheid van de gebruikelijke intocht, krijgen de kinderen dit jaar een spannend en groots Sinterklaasverhaal voorgeschoteld, waarin de politiehelden ervoor zorgen dat de magie van het feest behouden blijft. De gevulde schoenen zijn wellicht bescheidener, maar de avonturen des te groter!

Bekijk hier deel 1, deel 2 en deel 3

Clear Filters