Scroll Top
Sinterklaas en het Mondkapjes Mysterie Trailer

Vandaag zetten Politieteam Walcheren en IN Vlissingen dé online Sinterklaashit van 2020 op de kaart! Om ervoor te zorgen dat je geen moment mist, stem je jouw mobiele telefoon (of die van je ouders) af op woensdag 18 november om 12 uur. Op dat moment kun je het eerste deel van “Sinterklaas & het mondkapjes mysterie trailer” bekijken.

Dit unieke initiatief, gepresenteerd door de samenwerking tussen Politieteam Walcheren en IN Vlissingen, belooft een onvergetelijke online Sinterklaaservaring te bieden. Het evenement, dat de feestvreugde van Sinterklaas naar het digitale domein brengt, wordt op 18 november om 12 uur gelanceerd.

Bereid je voor op een spannend avontuur waarin Sinterklaas en zijn gevolg betrokken raken bij het “mondkapjes mysterie.” Of je nu jong of oud bent, dit spektakel is geschikt voor alle leeftijden. Verzeker jezelf ervan dat je op tijd afgestemd bent op de online uitzending, zodat je kunt genieten van het eerste deel van deze speciale Sinterklaasproductie.

Zorg dat je deel uitmaakt van dit bijzondere Sinterklaasfestijn en markeer woensdag 18 november om 12 uur in je agenda. Het wordt een moment vol plezier, verrassingen en de kenmerkende gezelligheid van het Sinterklaasfeest, allemaal vanuit het comfort van je eigen digitale scherm.

Gerelateerde video’s IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters