Scroll Top
Speelgoedbank Zeeland

De Speelgoedbank Zeeland ontvangt speelgoed van uiteenlopende kwaliteit. Voor de kinderen in de doelgroep willen we alleen het beste speelgoed beschikbaar stellen. De Speelgoedbank heeft als visie dat kinderen in armoede niet het idee moeten krijgen dat zij met het “afdankertje van een ander” worden opgescheept. Daarom sorteren wij al het speelgoed uit op kwaliteit.

De B-kwaliteit speelgoed is speelgoed waar zeker nog wat mee gedaan kan worden. De Speelgoedbank Zeeland verkocht dit speelgoed eerst op incidentele speelgoedbeurzen. Sinds mei 2016 wordt voor de Speelgoedbank in een winkelsetting onder de projectnaam 2nd Chance de B- kwaliteit speelgoed verkocht. Dit speelgoed is in kwaliteit niet goed genoeg om weg te geven aan de doelgroep van Speelgoedbank Zeeland. De Speelgoedbank wil alleen de beste kwaliteit weggeven aan de kinderen die in armoede leven. De opbrengst van dit speelgoed wordt gebruikt voor de aankoop van nieuw speelgoed voor de doelgroep van de Speelgoedbank Zeeland.

Tijdens de Feestdagen

Dit nieuwe speelgoed wordt dan weer door de Speelgoedbank Zeeland weggegeven tijdens Sinterklaas en of Kerst of als kinderen jarig uit de doelgroep jarig zijn.

Het Project 2nd Chance is een fondsenwervende activiteit van de Stichting Speelgoedbank Zeeland en wordt uitgevoerd vanaf het adres Lange Zelke 17 in Vlissingen.

Nieuws gerelateerd aan Speelgoedbank Zeeland

Openingstijden

maandag13:00 - 16:30
dinsdag13:00 - 16:30
woensdag13:00 - 16:30
donderdag13:00 - 16:30
vrijdag10:00 - 16:30
zaterdag13:00 - 16:30
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Lange Zelke 17
4381 EW Vlissingen
Telefoon:
06-18740073
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters