Scroll Top
Stadswandeling Vlissingen

Verken de prachtige stad Vlissingen in al haar glorie door deel te nemen aan een boeiende stadswandeling onder begeleiding van een ervaren gids. Tijdens deze stadswandeling met gids word je meegenomen door de sfeervolle oude binnenstad en krijg je inzicht in de rijke geschiedenis en verborgen geheimen die deze stad herbergt. Ontdek waar de beroemde zeeheld Michiel de Ruyter ooit heeft gewoond en kom meer te weten over het intrigerende verhaal achter de mysterieuze kogel die boven zijn voordeur prijkt. Laat je verwonderen door de historische gebeurtenissen van het jaar 1809, toen Vlissingen werd bezocht door opmerkelijke bezoekers, en leer hoe hoog het water reikte tijdens de verwoestende Stormvloed van 1 februari 1953.

In het verleden heeft Vlissingen twee keer te maken gehad met genadeloze bombardementen, waarbij grote delen van de oude binnenstad werden verwoest. Tegenwoordig aanschouw je een prachtig herrezen stad, die een harmonieuze combinatie biedt van eeuwenoude koopmanshuizen en eigentijdse architectuur. Dwaal door de pittoreske straatjes, knusse hofjes en levendige pleinen, terwijl je luistert naar meeslepende verhalen die een brug slaan tussen het heden en het verleden.

Een andere wandelervaring

Wil je jouw wandelervaring nog specialer maken? Overweeg dan om de stadswandeling te combineren met een ontspannende rit in de Zonnetrein, die je meeneemt door andere delen van Vlissingen, waaronder de wereldberoemde Boulevard.

Of je nu een groepsactiviteit, familiebijeenkomst, reünie of zakelijk evenement plant, wij bieden diverse mogelijkheden om jouw dag in Vlissingen onvergetelijk te maken. Neem contact met ons op en informeer naar de verschillende opties die wij beschikbaar hebben. Geniet van Vlissingen op haar best en creëer herinneringen die een leven lang meegaan. Vlissingen wacht op jou om haar geheimen te onthullen en haar schoonheid te verkennen.

Nieuws gerelateerd aan Stadswandeling Vlissingen

Openingstijden

maandagGesloten
dinsdag10:30 - 12:00
14:00 - 15:30
woensdagGesloten
donderdag10:30 - 12:00
14:00 - 15:30
vrijdagGesloten
zaterdag10:30 - 12:00
14:00 - 15:30
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Oude Markt 45
4381 ER Vlissingen
Telefoon:
06-51214269
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters