Scroll Top
Strandappartementen De Gulden Stroom

Geniet bij ons van het mooiste uitzicht dat Vlissingen u te bieden heeft. Direct gelegen aan de boulevard en met het strand voor de deur staat u binnen no time met uw voeten in het zand.

Groote en komst

De Gulden Stroom verhuurt royale appartementen (90m2) voorzien van een fijn balkon, een moderne woonkamer, twee slaapkamers, een volledig ingerichte keuken en een ruime badkamer.​ Al onze appartementen bieden een adembenemend uitzicht over de Westerschelde.

Reist u met de auto? Parkeer uw auto veilig in onze parkeergarage, vanaf hier brengt de lift u naar uw appartement. Neemt u fietsen mee om de prachtige regio te ontdekken? In ons gebouw bevindt zich een afgesloten fietsenberging waar u als gast gebruik van kunt maken.

Met het prachtige zicht op de boulevard en de schepen die voorbij komen zult u zich geenmoment vervelen! Ook zijn wij gunstig gelegen op slechts 400 m van het centrum van Vlissingen.

Vakantiegevoel

Kwaliteit, professionaliteit en persoonlijk contact staan bij ons centraal. Het team van De Gulden Stroom zal er alles aan doen u een relaxed vakantiegevoel te bezorgen.

Bent u niet op zoek naar een vakantie maar wél naar een plek ​om buiten de deur te kunnenwerken? Dan bent u bij De Gulden Stroom ook aan het goede adres. Onze appartementen beschikken over een grote tafel om rustig aan te kunnen werken en uiteraard is er goedwerkend Wifi, al met al dus uitermate geschikt voor uw zakelijke overnachting. ​Voor longstay hebben wij speciale tarieven, wij bezorgen u graag een passend aanbod.

Zien we u binnenkort bij Strandappartementen De Gulden Stroom?

Nieuws gerelateerd aan Strandappartementen De Gulden Stroom

Openingstijden

maandag8:30 - 18:00
dinsdag9:00 - 17:00
woensdag9:00 - 17:00
donderdag9:00 - 17:00
vrijdag8:30 - 18:00
zaterdag9:00 - 17:00
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Boulevard Bankert 634
4382 AC Vlissingen
Telefoon:
0118-440971
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters
IN Vlissingen
Praktische info
Volg ons
Organisatie

Stichting IN Vlissingen Promotie

© Copyright 2024 ZeeuwsOnline