Scroll Top
Streaux Jewelry
Streaux Jewelry

Streaux Jewelry, opgericht door de in Oost-Souburg opgegroeide zusjes Sydney en Ruby, is ontstaan uit hun gedeelde passie voor het maken van sieraden. Wat ooit begon als een hobby, waarbij ze prachtige stukken vervaardigden voor henzelf, familie en vrienden, groeide al snel uit tot een bloeiend bedrijf. De zussen deelden regelmatig foto’s van hun creaties op Instagram, wat resulteerde in een overweldigende toestroom van bestellingen en leidde tot de officiële oprichting van hun bedrijf in 2019.

Wat ons uniek maakt

Wat Streaux Jewelry uniek maakt, is de mogelijkheid voor klanten om vrijwel alle sieraden volledig naar wens aan te passen. Elk stuk is met zorg met de hand gemaakt, waardoor het een persoonlijk tintje krijgt. Hoewel bestellingen hoofdzakelijk via Instagram worden geplaatst, is het bedrijf recentelijk uitgebreid naar verschillende verkooppunten, zowel binnen als buiten Zeeland. Onder deze verkooppunten bevindt zich The Originail Bar in Vlissingen, wat aantoont hoe Streaux Jewelry steeds meer erkenning krijgt.

Daarnaast zijn de enthousiaste zussen regelmatig te vinden bij evenementen zoals de ladiesnight in de Cine City. Wellicht herken je hen daar! Hun aanwezigheid op dergelijke gelegenheden biedt niet alleen de kans om hun prachtige sieraden te bewonderen, maar ook om het verhaal achter Streaux Jewelry rechtstreeks van de oprichters zelf te horen. Het is inspirerend om te zien hoe een eenvoudige passie kan uitgroeien tot een bloeiend bedrijf dat zowel lokaal als daarbuiten geliefd is.

Nieuws gerelateerd aan Streaux Jewelry

Openingstijden:

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Mercuriusweg 26
4382 NC Vlissingen
Telefoon:
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters