Scroll Top
Strenght & Conditioning Center Powerhouse

Strength & Conditioning Center Powerhouse, voorheen bekend als Powerhouse Middelburg, is een toonaangevende krachtsportvereniging gevestigd in het schilderachtige Oost-Souburg, waar enthousiaste sporters hun passie voor krachttraining cultiveren. Onze eigen, goed uitgeruste trainingsruimte vormt het kloppende hart van deze gemeenschap van fitnessliefhebbers.

De vereniging SCC Powerhouse heeft haar reputatie gevestigd als een bastion van powerlifting. Sinds 2014 hebben onze leden met trots deelgenomen aan zowel nationale als internationale competities, waarbij ze hun fysieke kracht en vastberadenheid hebben gedemonstreerd. Dit heeft geleid tot een erfenis van succes en toewijding aan de sport.

Niet alleen Powerliften

Bij SCC Powerhouse beperken we ons echter niet tot alleen powerlifting. We bieden ook training en ondersteuning voor diegenen die geïnteresseerd zijn in strongman-wedstrijden en vrijwel elke andere vorm van krachttraining. Of je nu traint voor de squat, deadlift, bench press, of jezelf wilt meten in evenementen zoals log lifts en farmer’s walks, ons deskundige team staat klaar om je te begeleiden.

Wat SCC Powerhouse echt bijzonder maakt, is onze inclusieve benadering. Iedereen die zichzelf sterker wil maken door middel van krachttraining is bij ons welkom, ongeacht leeftijd, geslacht of ervaringsniveau. Onze gemeenschap bloeit dankzij de diversiteit van onze leden en hun gedeelde passie voor krachtsport.

Kortom, SCC Powerhouse is de ultieme bestemming voor diegenen die streven naar fysieke kracht, prestaties en gemeenschap. Sluit je aan bij ons in Oost-Souburg en ontdek de wereld van krachttraining zoals nooit tevoren, met de steun van gelijkgestemden en de begeleiding van ervaren coaches.

Nieuws gerelateerd aan Strength & Conditioning Center Powerhouse

Openingstijden

maandag19:00 - 21:00
dinsdag19:00 - 21:00
woensdag19:00 - 21:00
donderdag19:00 - 21:00
vrijdag19:00 - 21:00
zaterdag11:00 - 14:00
zondag12:00 - 16:00

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Buteuxstraat 10
4388 CW Oost-Souburg
Telefoon:
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters