Scroll Top
Studeren, Onderwijs
Studeren

Als student in een studentenstad aan zee, ja wil wie dat nu niet?
In Vlissingen zijn er diverse opleidingen te volgen op verschillend niveau. Eén ding staat als een huis: met je huiswerk naar het strand en genieten van de inspiratie dat wil iedere student.

HZ University of Applied Sciences

Op de HZ wordt persoonlijk, kleinschalig voltijd- en deeltijdonderwijs geboden aan zo’n 4800 studenten. Alle studenten worden gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen door middel van persoonlijke ontwikkeling en kennisontwikkeling. Praktijkgericht onderwijs staat hierin centraal. Als kennisinstituut in de regio hebben ze een nauwe relatie en samenwerking met het werkveld, voor onderwijs, onderzoek en innovatie.

Op de locatie in Vlissingen zijn alle opleidingen op het gebied van Economie & Management, Educatie & Pedagogiek en Zorg & Welzijn te vinden. Ook de opleidingen van de Ruyter Academy, Maritiem Officier en Logistics Engineering en de opleidingen Chemie en Engineering zijn hier te vinden.

Het Scalda

Scalda is een school voor middelbaar beroepsonderwijs (mbo) en volwasseneneducatie. Scalda verzorgt toegankelijk en veelzijdig onderwijs. Dat doen we vanuit dertien kleinschalige, vakgerichte colleges en vanuit CIOS Goes, MBO DANS GOES en Vlissingen Maritiem en Logistiek College De Ruyter.

Ze leiden je zo op, dat je het in de maatschappij en in je beroep goed doet. Ze helpen je het beste uit jezelf te halen en stimuleren je zelfs boven jezelf uit te stijgen: excellent te zijn. In een prettige, gestructureerde en mensgerichte leeromgeving helpen zij jou (verder) in jouw professionele én persoonlijke ontwikkeling. Zo streven ze ernaar dat een steeds groter deel van onze opleidingen in onafhankelijke benchmarks beoordeeld wordt als behorend tot de beste van Nederland.

Nieuws gerelateerd aan Studeren
Informatie:

Wil je meer informatie over studeren?

jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters