Studio Kis

Passie, vakmanschap en veelzijdigheid. Dat is de kracht van Studio KIS. Liefde voor het vak, ‘het luisteren naar haar’, hoogstaande en zelfontwikkelde opleidingen en workshops. Veelzijdig door de combinatie van haar en visagie, schoonheidsverzorging en het werken op locatie, met een gegarandeerde kwaliteit. Iemand wordt mooier, krachtiger en daardoor zelfverzekerder.

De kappers van Studio Kis hebben een soort zesde zintuig ontwikkeld voor wat iemand goed staat. Deze intuïtie wordt altijd gevolgd, wat kan leiden tot niet bestaande knipmethoden. Soms gewoon uit de vrije hand, in plaats van het technisch knippen. Het gezicht, de natuurlijke valling van het haar en de
persoonlijkheid zijn bepalend voor het kapsel. ‘Je voelt hoe het haar valt, wat goed staat en waar iemand zich lekker bij voelt. Daar passen we het knippen op aan’.

De kappers van Studio Kis zorgen voor een makkelijk zelf te onderhouden kapsel en geven advies over de juiste verzorging- en stylingproducten. Zodat het haar ook na het wassen, thuis al snel goed in model zit.

Natuurlijk hebben we in Studio Kis ook de heren niet vergeten. Deze kunnen terecht voor Barberwerk voor een goede fade en voor de verzorging / scheren en bijwerken van de baard zoals het hoort.

OPENINGSTIJDEN

Maandag:     Gesloten
Dinsdag:      09:00 – 18:00 uur
Woensdag:   09:00 – 18:00 uur
Donderdag:  09:00 – 18:00 uur
Vrijdag:         09:00 – 19:00 uur
Zaterdag:      09:00 – 16:00 uur
Zondag:        Gesloten

CONTACT

Coosje Buskenstraat 149
4381 LD Vlissingen

www.studiokis.nl
info@studiokis.nl
0118-419233

PARKEREN

Klik hier voor parkeerinformatie

LOCATIE