Scroll Top
Sweat Healthcenter

Ze streven ernaar om jouw beweging gemakkelijk en toegankelijk te maken, zelfs als sporten niet echt jouw ding is. Met hun focus op eenvoud, snelheid en gebruiksgemak, zorgen zij ervoor dat je je inzet op de lange termijn. Het doel? Dat jij je goed voelt in je eigen lichaam, vol vitaliteit en gezondheid, gedurende je hele leven.

Met een schat aan ervaring sinds 1994, zijn ze ware experts in de fitnesswereld. Hun voortdurende innovatie en het luisteren naar de behoeften van hun sporters zijn de sleutel tot het succes van Sweat. Waag de sprong en geef ze een kans, en je zult al snel merken dat je gegarandeerd resultaten behaalt en een gezondere en fittere versie van jezelf wordt.

Uniek

De benadering van Sweat is uniek. Ze begrijpen dat niet iedereen van sporten houdt, en daarom hebben ze het eenvoudig gemaakt om te beginnen en vol te houden. Het maakt niet uit of je een ervaren atleet bent of nog nooit een sportschool van binnen hebt gezien. Hun programma’s zijn ontworpen om voor iedereen toegankelijk te zijn.

Met een focus op jouw welzijn, streven ze ernaar om je lichaam te versterken en je geest te inspireren. Door hun deskundige begeleiding en gepersonaliseerde aanpak, kun je erop vertrouwen dat je op de goede weg bent naar een gezonder en energieker leven. Samen met Sweat, kun je jouw fitnessdoelen bereiken en genieten van de voordelen van een actieve levensstijl. Geef jezelf de kans om het verschil te ervaren en deel te nemen aan deze geweldige reis naar een betere versie van jezelf.

Nieuws gerelateerd aan Sweat Healthcenter

Openingstijden

maandag8:00 - 21:00
dinsdag8:00 - 21:00
woensdag8:00 - 21:00
donderdag8:00 - 21:00
vrijdag8:00 - 21:00
zaterdag9:00 - 12:00
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Gildeweg 23
4383 NJ Vlissingen
Telefoon:
0118-774838
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters