Scroll Top
Tafeltennisvereniging Westerzicht

Tafeltennisvereniging Westerzicht is een bijzondere gezelligheidsvereniging waar sport, plezier en sociale interactie samenkomen. Ons lidmaatschap biedt toegang tot alle activiteiten op verschillende tijdstippen, en we nodigen jou graag uit om deel te nemen aan onze gemeenschap. Bovendien kun je maar liefst vier keer gratis met ons meespelen om te ontdekken of tafeltennis jouw passie kan worden.

In onze onlangs gerenoveerde accommodatie hebben we de perfecte setting gecreëerd voor sportieve ontmoetingen. We zijn trots op de positieve sfeer en de vriendschappen die bij ons ontstaan. Of je nu een doorgewinterde tafeltennisser bent of nog nooit een balletje hebt geslagen, iedereen is welkom.

Maar er is meer dan alleen tafeltennis! Op woensdagmiddag kun je bij ons ook Dynamic tennis spelen, een alternatieve en opwindende racket- en balsport. Dit geeft je de kans om je sportieve vaardigheden verder te ontwikkelen en nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Ontmoetingsplaats

Bij Tafeltennisvereniging Westerzicht draait het niet alleen om sport, maar ook om samenzijn en gezelligheid. Onze vereniging is een bruisende ontmoetingsplaats waar iedereen zich welkom voelt. Onze recente renovaties hebben ervoor gezorgd dat we een moderne en comfortabele omgeving bieden waarin iedereen zich thuis kan voelen.

Kom langs, leer nieuwe mensen kennen en ervaar de vreugde van tafeltennis en Dynamic tennis. We zien ernaar uit je binnenkort te verwelkomen in onze vereniging, waar sport en plezier hand in hand gaan.

Nieuws gerelateerd aan Tafeltennisvereniging Westerzicht

Openingstijden

maandag19:00 - 21:00
dinsdag13:00 - 18:30
woensdag13:00 - 17:00
donderdag19:30 - 23:30
vrijdag19:00 - 21:00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
van Doornlaan 33a
4686 AH Vlissingen
Telefoon:
06-24214755
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters