Scroll Top
The Kiosk Vlissingen
The Kiosk Vlissingen

Bij The Kiosk Vlissingen bent u aan het juiste adres voor een gevarieerd assortiment aan heerlijke lekkernijen. Of u nu zin heeft in een smakelijke portie verse kibbeling, sappige hamburgers, ambachtelijk belegde broodjes of gewoon een perfect kopje koffie, wij staan voor u klaar om uw smaakpapillen te verwennen.

Onze verse kibbeling is een ware traktatie voor de liefhebbers van vis. Krokant van buiten en mals van binnen, bereid met de beste ingrediënten voor een onvergetelijke smaakervaring. Maar ook de hamburgers op ons menu zijn van topkwaliteit, gemaakt van sappig vlees en geserveerd met smaakvolle toppings.

Broodjes

Onze vers belegde broodjes zijn een genot voor de fijnproevers. Met zorg samengesteld en gevuld met de meest smaakvolle ingrediënten, zijn ze perfect voor een snelle en smakelijke maaltijd. En wat is een maaltijd zonder een heerlijk kopje koffie? Bij The Kiosk Vlissingen schenken we uiteraard koffie van uitmuntende kwaliteit, zodat u kunt genieten van een perfecte afsluiting van uw maaltijd.

Kom langs bij The Kiosk Vlissingen en ontdek een wereld van smaak in elk hapje en slokje. Wij staan voor u klaar om uw smaakpapillen te verwennen met onze heerlijke gerechten en drankjes.

Nieuws gerelateerd aan The Kiosk Vlissingen

Openingstijden

maandag6:30 - 21:15
dinsdag6:30 - 21:15
woensdag6:30 - 21:15
donderdag6:30 - 21:15
vrijdag6:30 - 21:15
zaterdag6:30 - 21:15
zondag8:30 - 21:15

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Stationsplein 5
4384 NN Vlissingen
Telefoon:
0118-760026
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters