Scroll Top
Lekkerder bij de Boer

Stel je voor dat je kunt genieten van de heerlijkste producten, rechtstreeks van het land naar jouw tafel. Bij “Lekkerder bij de Boer” maken we deze droom werkelijkheid. Wij geloven in de kracht van lokale smaak, en brengen jou de meest verse en smaakvolle producten, rechtstreeks van de boerderij naar jouw keuken.

Verse Producten, Rechtstreeks van de Boerderij

Bij “Lekkerder bij de Boer” koesteren we de unieke smaken die onze lokale boeren te bieden hebben. Ons assortiment omvat een breed scala aan verse producten, van sappige groenten en fruit tot ambachtelijk vervaardigde zuivelproducten en vlees van topkwaliteit. Wij verbinden consumenten rechtstreeks met de boeren, waardoor je verzekerd bent van versheid en kwaliteit.

Een Feest van Lokale Smaak

Onze missie is om een feest van lokale smaak naar jouw tafel te brengen. Elk product dat je bij “Lekkerder bij de Boer” vindt, vertelt het verhaal van de passie en toewijding van onze lokale boeren. Of je nu op zoek bent naar ingrediënten voor een gezonde maaltijd of gewoon wilt genieten van een smakelijke lekkernij, wij hebben alles wat je nodig hebt.

Duurzaamheid en Lokale Economie

Wij zetten ons in voor duurzaamheid en het ondersteunen van de lokale economie. Door rechtstreeks bij de boer te kopen, verminderen we de voedselkilometers en dragen we bij aan een gezonder milieu. Bovendien stimuleren we de lokale economie door onze boeren een eerlijke prijs te bieden voor hun producten.

Kies voor “Lekkerder bij de Boer”, Kies voor Lokale Smaakervaring

Met “Lekkerder bij de Boer” ontdek je de ongeëvenaarde smaak van lokale producten, terwijl je bijdraagt aan duurzaamheid en de lokale gemeenschap ondersteunt. Kies voor een smaakervaring die rechtstreeks van het land naar jouw bord komt. Bij ons is alles gewoon “Lekkerder bij de Boer”!

Nieuws gerelateerd aan Lekkerder bij de Boer

Openingstijden:

maandag1:00 - 1:00
dinsdag1:00 - 1:00
woensdag1:00 - 1:00
donderdag1:00 - 1:00
vrijdag1:00 - 1:00
zaterdag1:00 - 1:00
zondag1:00 - 1:00

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Edisonweg 41 B5,
4382 NV Vlissingen
Telefoon:
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters