Scroll Top
The Wicked Irish Pub

Café The Wicked heeft zijn deuren geopend in het jaar 2000 en heeft sindsdien een opmerkelijke transformatie ondergaan. Oorspronkelijk begonnen als een traditionele Ierse pub, heeft de identiteit van de kroeg in de loop der jaren enigszins verschoven naar die van een gezellige bruine kroeg. Tegenwoordig staat het bekend om zijn uitgebreide selectie van Belgische bieren en een indrukwekkende verzameling Ierse en Schotse whiskey’s.

Hoewel de focus is verlegd, zijn er nog steeds twee beroemde Ierse bieren die rechtstreeks van het vat worden getapt: GUINNESS en Murphy’s Irish Red. Deze klassieke Ierse bieren zijn een blijvende herinnering aan de oorsprong van het café. Voor degenen die de voorkeur geven aan iets anders, is er ook een authentiek Bolleke De Koninck pilsener beschikbaar van de tap.

Wat ons uniek maakt

Wat Café The Wicked echt uniek maakt, is de uitgebreide selectie van Belgische bieren die hier te vinden zijn. Van verfrissende witbieren tot rijke, donkere ales, er is voor elk wat wils. De bierliefhebbers kunnen genieten van bekende merken en ontdekken nieuwe favorieten onder de vele opties die op de menukaart staan.

En laten we de whiskeyliefhebbers niet vergeten. Naast de Ierse en Schotse whiskey’s is er een uitgebreide selectie van whiskey’s van over de hele wereld, voor degenen die graag iets sterkers willen proberen. Of je nu een doorgewinterde stamgast bent of voor het eerst binnenstapt, Café The Wicked biedt een warme en uitnodigende sfeer en een drankje voor ieders smaak. Het is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van een gezellige avond uit.

Nieuws gerelateerd aan The Wicked Irish Pub

Openingstijden

maandag17:00 - 2:00
dinsdag17:00 - 2:00
woensdagGesloten
donderdagGesloten
vrijdag15:00 - 2:00
zaterdag14:00 - 2:00
zondag14:00 - 2:00

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Nieuwendijk 31
4381 BW Vlissingen
Telefoon:
0118-430409
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters