Scroll Top
The Work Zone

The Work Zone is het stagebureau en uitzendbureau van HZ University of Applied Sciences, en we zijn gepassioneerd over het verbinden van studenten, jonge professionals en bedrijven. We spelen een cruciale rol in het tot stand brengen van stageplaatsen, bijbanen en startfuncties, met als doel om zowel studenten als bedrijven te ondersteunen.

Ons team, bestaande uit acht toegewijde professionals, is dagelijks aanwezig op de HZ-locaties. We richten ons op studenten van diverse onderwijsniveaus, variërend van mbo, hbo tot universitair niveau. Onze missie is om hen te begeleiden bij het vinden van relevante werkervaring en passende functies die aansluiten bij hun studie en carrièredoelen.

Wat ons onderscheidt, is de persoonlijke band die we met onze studenten en afgestudeerden hebben. Door deze nauwe banden zijn we in een bevoorrechte positie om de behoeften van zowel het onderwijs als het bedrijfsleven te begrijpen en op elkaar af te stemmen. Dit is van onschatbare waarde voor zowel de studenten als de bedrijven die met ons samenwerken.

Onze Focus

Onze focus op diversiteit en het bevorderen van een inclusieve werkomgeving maakt ons uniek. We streven ernaar om gelijke kansen te bieden en iedereen de kans te geven om hun volledige potentieel te benutten.

Met onze expertise, toewijding en nauwe banden met zowel de academische wereld als het bedrijfsleven, zijn we vastberaden om een brug te slaan tussen onderwijs en werkgelegenheid. We kijken ernaar uit om zowel studenten als bedrijven te blijven ondersteunen in hun streven naar succes en groei. Samen creëren we kansen en bouwen we aan een veelbelovende toekomst voor iedereen.

Nieuws gerelateerd aan The Work Zone

Openingstijden

maandag8:30 - 17:00
dinsdag8:30 - 17:00
woensdag8:30 - 17:00
donderdag8:30 - 17:00
vrijdag8:30 - 17:00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Beursstraat 4
4381 NW Vlissingen
Telefoon:
0118-479207
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters