Scroll Top
Tilly Rose

Tilly Rose is een charmante eetgelegenheid, gesitueerd te midden van het historische hart van Vlissingen. Het restaurant is gevestigd in een monumentaal pand dat grenst aan de imposante St. Jacobskerk, de kerk waar de beroemde Michiel de Ruyter opmerkelijke stappen zette in 1617. Ondanks dat hij destijds slechts 10 jaar oud was, besloot hij tot grote verbazing van zijn ouders en omstanders om in het geheim de kerktoren te beklimmen, wat een belangrijke mijlpaal in zijn leven bleek te zijn.

Eigenaresse Michelle had al geruime tijd de droom om haar eigen horecazaak te openen, waar ze haar passie voor zowel de horeca als het bakken volledig kon uitleven. Haar zoektocht kwam tot een gelukkig einde in september 2013, toen ze eindelijk de ideale locatie vond. Met de plannen klaar en slechts twee maanden aan verbouwingen, opende Tilly Rose op 1 december 2013 officieel haar deuren. Hiermee werd Vlissingen verrijkt met de meest knusse theesalon en lunchroom in de stad.

De Winkel

De inrichting van hier ademt een sfeer van warmte en gastvrijheid, wat de perfecte ambiance creëert voor gasten om te genieten van een uitgebreid assortiment aan heerlijke thee, smakelijke lunches en ambachtelijk gebakken lekkernijen. Of je nu binnen in het historische pand zit, met prachtig uitzicht op de kerk, of op het gezellige terras, Tilly Rose biedt een onvergetelijke culinaire ervaring in het hart van Vlissingen. De liefde en toewijding waarmee Tilly Rose is opgericht, blijft voelbaar en proefbaar in elke hap en elke slok. Het is de plek waar geschiedenis en hedendaagse gastronomie samenkomen, waardoor Tilly Rose een geliefde bestemming is voor bewoners en toeristen in Vlissingen.

Nieuws gerelateerd aan Tilly Rose

Openingstijden

maandagGesloten
dinsdag10:00 - 17:00
woensdag10:00 - 17:00
donderdag10:00 - 17:00
vrijdag10:00 - 17:00
zaterdag10:00 - 17:00
zondag12:00 - 17:00

Let op: in verband met het Coronavirus kunnen de openingstijden van deze locatie afwijken.

Adres:
Oude Markt 10
4381 ES Vlissingen
Telefoon:
0118-774203
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters