Scroll Top
van Alten & Lodewijkx

Het voeren van de boekhouding is een tijdrovende taak die steeds ingewikkelder wordt vanwege de toenemende wet- en regelgeving en fiscale verplichtingen. Bij van Alten & Lodewijkx begrijpen we dat ondernemers zich willen richten op hun core business en zich geen zorgen willen maken over de administratieve rompslomp. Daarom bieden wij uitgebreide diensten om ondernemers te ondersteunen en samen met hen naar de toekomst te kijken.

Ons doel is om ondernemers volledig te ontzorgen, zodat zij hun energie kunnen steken in groei en innovatie. We gaan verder dan alleen boekhoudkundige taken. Ons dienstenpakket omvat onder andere het voeren van de financiële administratie, het beheren van loon- en personeelsadministratie, het opstellen van gedegen jaarrekeningen en het verzorgen van diverse fiscale aangiften, waaronder inkomstenbelasting (IB), vennootschapsbelasting (VPB), en omzetbelasting (OB).

Wat onderscheidt ons?

Wat ons onderscheidt, is ons adviserende aspect. We streven ernaar om niet alleen de cijfers in orde te hebben, maar ook om ondernemers te voorzien van strategisch advies. Samen met onze cliënten stellen we doelstellingen op en monitoren we voortdurend de voortgang om ervoor te zorgen dat deze doelen worden bereikt.

Kortom, A&L biedt een uitgebreid pakket aan financiële en administratieve diensten om ondernemers te ondersteunen en hen in staat te stellen te floreren in een steeds complexere zakelijke omgeving.

Nieuws gerelateerd aan van Alten & Lodewijkx

Openingstijden

maandag9:00 - 17:00
dinsdag9:00 - 17:00
woensdag9:00 - 17:00
donderdag9:00 - 17:00
vrijdag9:00 - 17:00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Edison 41
4382 NV Vlissingen
Telefoon:
06-20107615
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters