Scroll Top
Van de Gruiter BV

Sinds 1919 heeft Van de Gruiter BV een vooraanstaande positie ingenomen als totaalleverancier op het gebied van scheepsbenodigdheden voor de visserij, scheepvaart en watersport. Wij hebben ons tevens gespecialiseerd in hijs- en heftechniek, zowel als leverancier als keuringsinstantie. Voor de industrie bieden wij een uitgebreid assortiment producten aan, variërend van werkkleding tot kabelconstructies. Onze zeilmakerij levert en produceert industriële zeilen en doekconstructies van hoogwaardige kwaliteit.

U bent altijd welkom

Onze winkel staat voor u open, van maandag tot en met zaterdag, waar u van harte welkom bent. In onze winkel vindt u een assortiment variërend van bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen tot watersportartikelen.

Achter de winkel bevinden zich van maandag tot en met vrijdag onze productieafdelingen, waaronder de zeilmakerij, scheepvaart & visserij, tuigage, hijs- & hefmiddelen, en architectuur. Wij staan klaar om aan al uw behoeften te voldoen en hoogwaardige producten en diensten te leveren voor diverse sectoren. Bij Van de Gruiter BV staat klanttevredenheid voorop, en wij streven ernaar om u de best mogelijke service te bieden.

Nieuws gerelateerd aan Van de Gruiter BV

Openingstijden

maandag8:00 - 17:00
dinsdag8:00 - 17:00
woensdag8:00 - 17:00
donderdag8:00 - 17:00
vrijdag8:00 - 17:00
zaterdag9:00 - 12:30
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Edisonweg 1
4382 NV Vlissingen
Telefoon:
0118-465961
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters