Scroll Top
Van den Berg Autoschade

Van den Berg heeft de markt voor schadeafhandeling al 50 jaar getransformeerd met zijn toewijding en expertise. Ons bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een veelzijdige dienstverlener, gespecialiseerd in vier belangrijke vakgebieden: Autoschade, Caravan & Camper Service, Stralen & Poedercoaten, en Velgen Service.

Familliebedrijf

Als een door en door familiebedrijf met een diepgewortelde passie voor ons vak, gaan we met ongeëvenaarde inzet en vakmanschap te werk. Deze toewijding komt tot uiting in de kwaliteit van onze dienstverlening en de uiteindelijke resultaten die we behalen. We leven volgens het motto: “help anderen zoals je zelf geholpen zou willen worden,” en we omarmen het principe dat “alles mogelijk is.” Ons toegewijde team denkt maximaal met u mee om aan al uw wensen te voldoen.

Door de jaren heen hebben we ons een sterke reputatie opgebouwd in de schadeafhandelingsmarkt. Klanten vertrouwen al decennialang op onze expertise en toewijding. We zijn trots op de rol die we spelen in het herstelproces van voertuigen en objecten, en we zijn vastbesloten om onze klanten te blijven voorzien van de hoogste kwaliteit service. Met 50 jaar ervaring als ons fundament blijven we gedreven en klaar om de uitdagingen van morgen aan te gaan.

Nieuws gerelateerd aan Van den Berg Autoschade

Openingstijden

maandag8:00 - 17:00
dinsdag8:00 - 17:00
woensdag8:00 - 17:00
donderdag8:00 - 17:00
vrijdag8:00 - 17:00
zaterdag8:00 - 17:00
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Hermesweg 5
4382 ND Vlissingen
Telefoon:
0118-414329
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters