Scroll Top
Van der Zwan en ZN Zeevishandel BV

Onze zeevisgroothandel, opgericht in 1988, is een solide familiebedrijf dat zich voornamelijk toespitst op het beleveren van de horeca, verzorgingsinstellingen en visdetaillisten. Daarnaast zijn we ook actief betrokken in de palingvisserij, wat onze diversiteit en expertise in de branche verder vergroot.

Door de jaren heen hebben we ons ontwikkeld tot een betrouwbare onderneming met een gedegen HACCP-certificering. Ons assortiment omvat een brede variëteit aan zowel verse als diepgevroren visproducten, die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van voedselveiligheid en kwaliteit.

Kwaliteit

Bij ons staan kwaliteit, continuïteit en uitstekende service hoog in het vaandel. Onze ervaren vakmensen kunnen u deskundig adviseren bij de selectie van de juiste producten voor uw menu. Wij begrijpen de culinaire eisen en verwachtingen van onze klanten en streven ernaar om aan al uw behoeften te voldoen, met een toegewijde focus op het leveren van topkwaliteit visproducten. Onze lange geschiedenis en bewezen trackrecord maken ons de ideale partner voor al uw zeevisbehoeften.

Nieuws gerelateerd aan Van der Zwan en ZN Zeevishandel BV

Openingstijden

maandag9:00 - 17:00
dinsdag9:00 - 17:00
woensdag9:00 - 17:00
donderdag9:00 - 17:00
vrijdag9:00 - 17:00
zaterdag9:00 - 14:00
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Hermesweg 7
4382 ND Vlissingen
Telefoon:
0118-410323
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters