Scroll Top
Vip Coiffures

Op het pittoreske Bellamypark in Vlissingen kun je nu genieten van een professionele knipbeurt voor slechts 12 euro, inclusief een verkwikkende wasbeurt. Deze voordelige aanbieding biedt niet alleen een stijlvolle opfrissing voor je kapsel, maar omvat ook de verwennerij van een grondige wasbeurt, waardoor je haar niet alleen wordt geknipt, maar ook weer heerlijk fris aanvoelt.

Ervaren Kappers

De ervaren kappers op deze locatie staan garant voor vakmanschap en kwaliteit, en met deze betaalbare prijs hoef je niet langer te aarzelen om jezelf een trendy nieuwe look te gunnen. Of je nu een subtiele trim wilt of een gedurfde nieuwe stijl wilt uitproberen, de professionele kappers begrijpen jouw wensen en zorgen ervoor dat je tevreden en vol vertrouwen de salon verlaat.

Het Bellamypark zelf biedt een sfeervolle omgeving, waardoor je knipervaring niet alleen functioneel is, maar ook aangenaam. Geniet van de gezellige ambiance terwijl je plaatsneemt voor je knipbeurt en verlaat de salon met een vernieuwde uitstraling die past bij de unieke charme van Vlissingen.

Aarzel niet langer en trakteer jezelf op een betaalbare en professionele knipbeurt inclusief wassen aan het Bellamypark. Laat je haar stralen en omarm de vernieuwde jij met deze aantrekkelijke aanbieding die zowel vriendelijk is voor je uiterlijk als voor je portemonnee.

Nieuws gerelateerd aan Vip Coiffures

Openingstijden

maandag9:00 - 17:00
dinsdag9:00 - 17:00
woensdag9:00 - 17:00
donderdag9:00 - 17:00
vrijdag9:00 - 17:00
zaterdag9:00 - 17:00
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken.

Adres:
Bellamypark 26
4381 CK Vlissingen
Telefoon:
06 40709179
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters