Visuallity

Visuallity is gespecialiseerd in hoge kwaliteit 3D visualisaties van architectuur projecten. Ontwerpen vertalen we naar realistische 3D impressies met sfeer, die de aandacht van de klant direct vasthouden. Deze impressies kunnen gebruikt worden voor uitingen ter promotie van het vastgoedproject, zoals website, bouwborden of reclamebrochures. 360°Panorama beelden/ tours en Virtual Reality beelden worden ook regelmatig ingezet ter promotie van vastgoed.

3D visualisaties zijn toepasbaar voor elke industrie, zo leverde Visuallity ook productvisualisaties en illustraties voor de medische branche, tuinbouw, game industrie, reclame wereld om er maar een paar op te noemen. Naast visualisaties en illustraties maakt Visuallity ook 3D animaties, bedrijfs & beursfilms, virtual reality experiences en (game) applicaties.

Het realiseren van de wensen van de opdrachtgever staat bij Visuallity centraal, waarbij we een goede communicatie belangrijk vinden. Daarnaast vinden we flexibiliteit en het nastreven van hoge kwaliteit belangrijk.

CONTACT

Edisonweg 41
4382 NV Vlissingen

www.visuallity.com
nielssinke@visuallity.com
06-41808778

LOCATIE

Bekijk ook andere onderwerpen IN Vlissingen