Scroll Top
Vitanova Wijn en Delicatessen

Hartelijk welkom bij Vitanova Wijn en Delicatessen, dé ultieme bestemming voor liefhebbers van verrukkelijke wijnen en verfijnde delicatessen. Ons assortiment omvat een uitgelezen selectie wijnen afkomstig uit diverse toonaangevende wijnstreken, waaronder het betoverende Frankrijk, het schilderachtige Italië, het zonnige Spanje, en de boeiende wijngaarden van de Nieuwe Wereld. Wij zijn gepassioneerd over het samenstellen van een smaakvolle verzameling wijnen om aan al uw wensen te voldoen.

Toewijding

Onze toewijding aan kwaliteit strekt zich verder uit dan alleen wijn. Wij begrijpen dat niets de zintuigen zo prikkelt als een perfecte combinatie van wijn en fijne delicatessen. Daarom hebben we ook een uitgebreid aanbod van heerlijke delicatesseproducten die harmoniëren met uw keuze aan wijn. Van zorgvuldig gerijpte kazen en authentieke olijfoliën tot ambachtelijke chocolade en verfijnde charcuterie, bij Vitanova kunt u genieten van een scala aan verrukkelijke lekkernijen.

Bovendien biedt Vitanova een scala aan wijnaccessoires die uw wijnervaring naar een hoger niveau tillen. Ons assortiment omvat prachtig glaswerk om de aroma’s van uw wijn te onthullen, elegante karaffen om uw favoriete wijnen te ontkurken, en handige openers om de fles met gemak te ontsluiten. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren bij uw keuzes, zodat u elke wijn- en delicatessenervaring kunt optimaliseren.

Of u nu op zoek bent naar een bijzondere fles wijn, een smakelijke lekkernij, of de perfecte wijnaccessoire, bij Vitanova bent u verzekerd van hoogwaardige producten en een warm welkom. Wij kijken ernaar uit om uw zintuigen te verwennen met de rijke diversiteit van ons assortiment. Kom langs en ontdek de wereld van genot die Vitanova te bieden heeft!

Nieuws gerelateerd aan Vitanova Wijn en Delicatessen

Openingstijden

maandagGesloten
dinsdagGesloten
woensdag10:00 - 17:30
donderdag10:00 - 17:30
vrijdag10:00 - 17:30
zaterdag10:30 - 17:00
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Walstraat 36
4381 EE Vlissingen
Telefoon:
0118-470602
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters