Scroll Top
Voetballen

VC Vlissingen, opgericht in het schilderachtige jaar 1916, heeft zijn thuisbasis aan de pittoreske Irislaan in het hart van Vlissingen. Deze voetbalvereniging is de belichaming van toewijding en gemeenschap, dankzij de onschatbare inzet van talloze vrijwilligers die zich inzetten om wekelijks de mogelijkheid te bieden aan enthousiaste voetballers om te schitteren op een prachtig sportcomplex.

Het kloppende hart van VC Vlissingen is de jeugdafdeling, waar jonge talenten tot en met 18 jaar hun wedstrijden spelen op de meest verwachtingsvolle dag van de week, de zaterdag. Hier leren ze niet alleen de fijne kneepjes van het spel, maar ook de waarden van teamwork en doorzettingsvermogen die het fundament vormen van de club.

De ouderen

Voor de ervaren heren senioren, die hun voetbalschoenen nog niet aan de wilgen hebben gehangen, is er flexibiliteit in wedstrijddagen. Ze treden aan op zowel zaterdag als zondag, afhankelijk van hun voorkeur en beschikbaarheid. Dit geeft de senioren de vrijheid om hun passie voor het spel te blijven beleven op momenten die bij hun levensstijl passen.

VC Vlissingen is niet alleen een voetbalclub, maar een tweede thuis voor velen, waar vriendschappen en voetballen worden gesmeed, herinneringen worden gecreëerd en talent wordt gekoesterd. Het is een broeinest van sportiviteit en samenhorigheid, dat al bijna een eeuw lang de gemeenschap van Vlissingen en ver daarbuiten verenigt in de liefde voor het spel met de ronde bal. Bij VC Vlissingen draait alles om het voeden van de passie voor voetbal en het koesteren van de spirit van samenwerking en vriendschap.

Nieuws gerelateerd aan Voetballen
Adres:
Irislaan 239
4383 VV Vlissingen
Telefoon:
0118-850982
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters