Scroll Top
Volleybalverening Ardito team
Volleybalvereniging Ardito

Volleybalvereniging Ardito, gevestigd in het schilderachtige Oost-Souburg, biedt een warm welkom aan zowel enthousiaste sporters als gezelligheidszoekers. Ons streven is de perfecte balans te vinden tussen plezier en sportieve topprestaties. Momenteel schitteren we met één dames- en twee herenteams in de felbevochten Nevobo-competitie, elke zaterdag opnieuw. Voor de dames is er ook nog een speciale trainingsgroep.

Bij Ardito draait het niet alleen om wedstrijden en trainingen; we zorgen ervoor dat ons teamgevoel bloeit door geregeld allerlei leuke activiteiten te organiseren, allemaal met een vleugje volleybal. Denk aan het jaarlijkse volleybaltoernooi in januari, de legendarische Arfrito-dag, waarop we het seizoen afsluiten, en het spetterende DSM-toernooi in juni.

Mee doen?

Wil je deel uitmaken van onze Ardito-familie en samen met ons het volleybalspel ontdekken? Je bent van harte welkom om drie keer gratis met onze trainingen mee te doen voordat je besluit om lid te worden. We houden onze trainingen in de gezellige en goed uitgeruste Sporthal Het Kroonjuweel, gelegen aan de Lekstraat, 4388 MD in Oost-Souburg.

Ardito staat garant voor een sportieve en gezellige ervaring, waar vriendschappen worden gesmeed, successen worden gevierd en het volleybalplezier nooit ophoudt. Kom bij ons langs en ervaar de opwinding van het volleybal in de gemeenschap van Ardito!

Nieuws gerelateerd aan volleybalvereniging Ardito

Openingstijden

maandag19:00 - 21:00
dinsdag13:00 - 18:30
woensdag13:00 - 17:00
donderdag19:30 - 23:30
vrijdag19:00 - 21:00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Kroonjuweel 9
4388 MD Oost-Souburg
Telefoon:

 

Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters