Vraag het Klarijn

Klarijn is het virtuele gezicht en het alter ego van Eibert Lijnbach. Als je Klarijn belt, krijg je mij aan de telefoon. Klarijn is een bewust gekozen naam, die makkelijk in het gehoor ligt, maar die ook persoonlijk, helder en krachtig klinkt. Een naam die aansluit bij de wijze waarop ik graag wil werken.

Daarom ben ik Klarijn gestart. Omdat ik het zelf, als klant, niet anders zou willen. En omdat ik wél de verbinding kan leggen tussen jouw situatie en de juridische mogelijkheden. Ik sla een brug tussen twee verschillende werelden – in het belang van jou als ondernemer.

Klarijn is eigenwijs en weet dat het ook anders kan. Klarijn dóet het anders: je krijgt een snelle en goede oplossing voor juridische kwesties. Zo kan jouw aandacht weer uit gaan naar het ondernemen en naar de realisering van jouw ondernemersdoelen.

CONTACT

Edisonweg 41 B3
4382 NV Vlissingen

www.klarijn.nl
info@klarijn.nl
0168-409010

LOCATIE

Bekijk ook andere onderwerpen IN Vlissingen