Walcheren Elektrotechniek B.V.

Walcheren Elektrotechniek installeert elektrotechnische voorzieningen in woningen, recreatiewoningen, appartementen, hotels, scholen en kantoorgebouwen.

Na afronding van een opdracht verzorgt Walcheren Elektrotechniek de nodige nazorg. Zo worden door ons gerealiseerde installaties als u dat wenst na enige tijd doorgemeten en gekeurd. Dit kan ook preventief op periodieke basis worden gedaan. De aldus verkregen gegevens worden de opdrachtgever standaard ter beschikking gesteld.

Vele opdrachtgevers verspreid over heel Zeeland en de Zuid-Hollandse eilanden zijn u reeds voorgegaan. Zonder uitzondering hebben bij de voorbereiding en uitvoering van de installaties én de nazorg de wensen en belangen van de opdrachtgever voorop gestaan. Dat vereist duidelijke en doelgerichte communicatie tussen opdrachtgever en uitvoerder. En dat is nu precies wat Walcheren Elektrotechniek zo bijzonder maakt: Walcheren Elektrotechniek combineert een uitstekende kennis van zaken met het onderhouden van een prima contact met de opdrachtgever. Voor een beter resultaat.

CONTACT

Handelsweg 24
4387 PC Vlissingen

www.walcherenelektrotechniek.nl
info@walcherenelektrotechniek.nl
0118-470476

LOCATIE

Bekijk ook andere onderwerpen IN Vlissingen