Walcheren Elektrotechniek

Walcheren Elektrotechniek installeert elektrotechnische voorzieningen in woningen, recreatiewoningen, appartementen, hotels, scholen en kantoorgebouwen.

Na afronding van een opdracht verzorgt Walcheren Elektrotechniek de nodige nazorg. Zo worden door ons gerealiseerde installaties als u dat wenst na enige tijd doorgemeten en gekeurd. Dit kan ook preventief op periodieke basis worden gedaan. De aldus verkregen gegevens worden de opdrachtgever standaard ter beschikking gesteld.

Vele opdrachtgevers verspreid over heel Zeeland en de Zuid-Hollandse eilanden zijn u reeds voorgegaan. Zonder uitzondering hebben bij de voorbereiding en uitvoering van de installaties én de nazorg de wensen en belangen van de opdrachtgever voorop gestaan. Dat vereist duidelijke en doelgerichte communicatie tussen opdrachtgever en uitvoerder. En dat is nu precies wat Walcheren Elektrotechniek zo bijzonder maakt: Walcheren Elektrotechniek combineert een uitstekende kennis van zaken met het onderhouden van een prima contact met de opdrachtgever. Voor een beter resultaat.

Nieuws gerelateerd aan Walcheren Elektrotechniek

Openingstijden

maandag9:00 - 17:00
dinsdag9:00 - 17:00
woensdag9:00 - 17:00
donderdag9:00 - 17:00
vrijdag9:00 - 17:00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Let op: in verband met het Coronavirus kunnen de openingstijden van deze locatie afwijken.

Adres:
Handelsweg 24
4387 PC Vlissingen
Telefoon:
0118-470476
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
ArabicChinese (Simplified)DutchEnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish