Scroll Top
Walk The Line Tattoo

Sinds 2014 zijn wij gevestigd als Tattooshop in het pittoreske Vlissingen, waar we met trots onze diensten aanbieden. Onze tattooshop staat bekend om zijn gezellige sfeer en een vriendelijk, bekwaam team. Wij koesteren een ontspannen ambiance in onze winkel, omdat we geloven dat dit essentieel is voor een positieve tattoobeleving.

Bij ons kun je terecht voor gepersonaliseerde tatoeages op afspraak, maar we verwelkomen ook inlopers. Aarzel niet om ons vragen te stellen over tattoos, nazorg of het ontwerpproces; we staan altijd klaar om te helpen.

Info op onze tatoeages

Op onze website kun je uitgebreide informatie over ons vinden en de prachtige tatoeages bewonderen die we hebben gecreëerd. We hechten grote waarde aan hygiëne en veiligheid en volgen strikt de richtlijnen van de G.G.D. Onze shop is een toonbeeld van netheid en veiligheid, en we waarborgen de hoogste kwaliteit.

Bij Tattooshop Walk the Line werken we uitsluitend met goedgekeurde inkten, de beste naalden en state-of-the-art apparatuur. Kortom, voor superieure tattoos en uitstekende service ben je bij ons aan het juiste adres. We nodigen je van harte uit om onze shop te bezoeken en de wereld van hoogwaardige tatoeages te ontdekken.

Nieuws gerelateerd aan Walk The Line Tattoo

Openingstijden

maandagGesloten
dinsdag13:00 - 22:00
woensdag13:00 - 22:00
donderdag13:00 - 22:00
vrijdag13:00 - 22:00
zaterdag13:00 - 22:00
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Sint Jacobsstraat 21
4381 EK Vlissingen
Telefoon:
06-50449976
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters