Scroll Top
Walstraat 68

Walstraat 68 in Vlissingen, een betoverende locatie doordrenkt van historische charme, nodigt bezoekers uit om een stap terug in de tijd te zetten. Deze schilderachtige plek straalt een unieke sfeer uit, waar geschiedenis en moderniteit hand in hand gaan.

Een Historische Parel

Walstraat 68 is meer dan slechts een adres; het is een historische parel in het hart van Vlissingen. Het statige pand, met zijn kenmerkende architectuur, vertelt verhalen van vervlogen tijden. De gevel ademt karakter en nodigt uit tot nieuwsgierigheid, terwijl het interieur een perfecte balans vindt tussen nostalgie en eigentijdse stijl.

Bereikbaarheid en Nabijheid

De locatie van Walstraat 68 is niet alleen intrigerend vanwege zijn historische waarde, maar ook vanwege de uitstekende bereikbaarheid en nabijheid tot lokale voorzieningen. Gelegen in het hart van Vlissingen biedt deze plek gemakkelijke toegang tot winkels, restaurants en recreatieve plekken, waardoor het een ideale uitvalsbasis is voor zowel bewoners als bezoekers.

Een Unieke Woonervaring

Wie droomt er niet van om te wonen in een plek doordrenkt van geschiedenis en toch aangepast aan de moderne levensstijl? Walstraat 68 belooft een unieke woonervaring, waar bewoners genieten van de charme van het verleden zonder concessies te doen aan het comfort van het heden. Het is niet zomaar een huis; het is een thuis met een verhaal.

Of je nu een geschiedenisliefhebber bent, op zoek bent naar een unieke plek om te wonen, of simpelweg wilt genieten van de lokale cultuur, Walstraat 68 in Vlissingen biedt dit alles en meer. Een bezoek aan deze bijzondere locatie opent de deur naar een wereld waar het verleden en het heden harmonieus samenkomen, en waar elke hoek een nieuw hoofdstuk onthult van de rijke geschiedenis van deze betoverende plek.

Nieuws gerelateerd aan Walstraat 68

Openingstijden:

maandagGesloten
dinsdagGesloten
woensdag10:00 - 17:00
donderdag10:00 - 17:00
vrijdag10:00 - 17:00
zaterdag10:00 - 17:00
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Walstraat 68
4381 GE Vlissingen
Telefoon:
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters