Scroll Top
Het fysieke winkelgebied als online warenhuis van de toekomst! 
Wat is Warenhuis Vlissingen?

Online is het vaak lastig te achterhalen waar producten in de buurt te koop zijn. Zelfs consumenten die liever naar de winkel gaan, hebben daardoor vaak weinig andere keuze dan hun aankoop online te doen. Warenhuis Vlissingen wil dit veranderen door met een innovatief online platform in kaart te brengen waar producten lokaal worden verkocht. Met onze Warenhuis Vlissingen app maakt u snel en eenvoudig een Warenhuis Vlissingen-account aan en geeft u door welke producten u verkoopt. Deze producten zijn direct online zichtbaar en kunnen vervolgens worden gevonden door consumenten. U bepaalt zelf welke producten uit uw winkel online worden getoond en in welke mate voorraad- en prijsinformatie met consumenten worden gedeeld.

Belang van online zichtbaarheid

Consumenten komen nog altijd graag in winkels. Ten opzichte van webshops bieden fysieke winkels veel meerwaarde. En dat blijkt, want online wordt steeds vaker gezocht waar producten in de buurt te koop zijn. Driekwart van de consumenten die online zoeken waar een product in de buurt te koop is, bezoeken binnen 24 uur de winkel. Als lokaal verkooppunt online gevonden worden, is dus van groot belang.

Wat maakt Warenhuis Vlisisngen zo uniek?

Warenhuis Vlissingen maakt online samenwerking tussen retailers en merken mogelijk. Retailers beheren op Warenhuis Vlissingen hun locatie gegevens (o.a. contactgegevens en openingstijden) en geven aan welke producten zij in hun winkel(s) verkopen. Merken leveren gegevens aan van hun producten (o.a. productfoto’s en omschrijvingen). Als retailer kunt u gebruik maken van deze productgegevens door de barcode van het product te scannen met de Warenhuis Vlissingen app of te zoeken op het merk of de productnaam. Ook wanneer een product niet bekend is bij
Warenhuis Vlissingen, kunt u dit eenvoudig zelf aanmaken.

De mogelijkheden zijn eindeloos
Een eerlijk verdienmodel
word daarom ook partner! 

Het doel van Warenhuis Vlissingen is om het aanbod van elke fysieke winkel online zichtbaar te maken. Niet alleen via ons eigen platform, maar vooral ook via bestaande online kanalen waar de consument gewend is naar producten te zoeken. De partijen, die er belang bij hebben om richting consumenten te communiceren welke producten u verkoopt, betalen voor het platform. Hierdoor kunt u gratis onze Warenhuis Vlissingen app gebruiken.

 • Online zoeken, lokaal kopen
 • Betere online zichtbaarheid voor winkeliers
 • Meer consumenten in de winkels
 • Één plek waar al het aanbod van uw winkelgebied te vinden is
 • Collectieve marketing
 • Inzetbaar voor grote en kleine ondernemers
 • Makkelijk te bedienen voor starters en experts
Het belang van online zichtbaarheid

Consumenten zoeken steeds vaker online waar producten in de buurt te koop zijn. De laatste tijd is die behoefte zelfs met 500% gegroeid! (bron: Google) Maar omdat het assortiment van lokale winkels vaak slecht (of helemaal niet) online te vinden is, vertaalt zich dit niet in meer verkopen. Lokale winkels zullen alleen profiteren als de online zichtbaarheid van wat er in hun winkel ligt, toeneemt. Met het collectieve retailplatform van Warenhuis Vlissingen wordt de online vraag van de consument gekoppeld aan lokaal beschikbaar aanbod.

Hoe kunt u met Warenhuis Vlissingen de online zichtbaarheid van uw winkelgebied vergroten?

Het voordeel van het lokale retailplatform van ons Warenhuis  is dat alle producten doorzoekbaar zijn zoals bij grote webshops en online marktplaatsen. Dus op naam of merk, maar bijvoorbeeld ook op exacte maat of kleur. Al het gemak van online, maar dan gecombineerd met de voordelen van winkels uit de buurt. Op die manier kunnen lokale winkeliers serieus terrein terugwinnen op pure online spelers. Het fysieke winkelgebied als online warenhuis van de
toekomst!

Wat vraagt dit van retailers?

In tegenstelling tot veel andere retailplatformen is Warenhuis Vlissingen voor iedere retailer toegankelijk. Van de kleine retailer op de hoek tot de grootste winkelketens. Wanneer een kassa- en/of voorraadkoppeling niet mogelijk is, kunnen winkeliers namelijk onze smartphone app gebruiken en binnen 15 minuten hun verkooplocatie en producten aanmelden. Gewoon door producten in de winkel te scannen. De artikelgegevens en -afbeeldingen worden namelijk aangeleverd door de merken die ze verkopen.
Ze zijn dan direct online te vinden via alle online kanalen die Warenhuis Vlissingen bedient. Want alleen als iedereen meedoet, wint de lokale retail!

Vraag gratis de brochure aan!

  Warenhuis Vlissingen

  Let op! Bezoek uitsluitend op afspraak.

  Adres

  Edisonweg 41C – C6
  4382 NV   Vlissingen

  Telefoon

  Tel: 0118-567854

  Kantoortijden

  Maandag-Vrijdag: 9:00 – 21:00